Driving with Alex Filip

2.850 lei

Transforma sofatul in placere si placerea in pasiune: curs privat de condus defensiv cu pilotul de raliu Alex Filip

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Driving with Alex Filip (curs privat de condus defensiv cu pilotul Alex Filip, prezenta la o cursa de raliu din circuitul Romaniei si un obiect cu autograf)

    Hai sa vorbim despre pasiuni.

    Cum se nasc ele? Cum se pastreaza in timp?

    Este incantator si inspirational sa vezi oameni pasionati de ceea ce fac, care se dedica unei pasiuni si ajung sa fie foarte buni in ceea ce fac, indiferent ca vorbim despre o meserie, un sport, o arta sau orice alt domeniu. Pasiunile, spun psihologii, nu se nasc peste noapte, ci se descopera si se construiesc in timp, pe un drum de multe ori lung si chiar greoi. Astfel, dezvoltarea unei pasiuni implica invatare, crestere, investitie de resurse de toate felurile.

    Cu gandul la acele persoane care vor sa iasa din zona lor de confort si sa isi urmareasca un vis, o pasiune, am creat un pachet complet si complex care include un curs de condus pe strada, acces la o cursa de raliu si un cadou simbolic cu autograf, toate alaturi de Alex Filip care va fi, de aceasta data, profesor personal.

    Cauti un cadou memorabil si util care sa ii ofere cuiva drag mai multa siguranta, incredere si distractie la volan? Ofera-i in dar un curs privat de condus defensiv, functie de dorintele si nevoile clientului, un obiect cu autograf si o experienta VIP la o etapa de raliu din Romania la care va participa pilotul Alex Filip. Sunt sanse ca placerea condusului sa fie ridicata la rang de pasiune!

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • curs privat de condus defensiv sustinut de pilotul Alex Filip

    Cadoul este potrivit oricarui sofer, cursul putand fi adaptat de Alex atat pentru un tanar adolescent care acum incepe sa conduca sau pentru o doamna care nu este inca foarte confortabila la volan, cat si pentru un domn pasionat de sofat care se simte in masina ca pestele in ocean.

    Beneficiarul cadoului va avea ocazia sa invete la volanul propriei masini tehnici de condus defensiv pe strada, in mediul real. Printre subiectele abordate se vor regasi:

    – siguranta la volan,
    – pozitia corecta la volan,
    – circulatia corecta a mainilor pe volan,
    – prevenirea si iesirea din situatii limita,
    – acomodarea copiilor in masina,
    – pregatirea masinii in functie de sezon, etc.

    Bineinteles, Alex va divulga si mici secrete acumulate in anii de pilotaj, care vor incanta si uimi cu siguranta orice interlocutor. Cursul poate fi efectuat intr-o singura sedinta de 6 ore sau poate fi impartit in doua zile succesive, a cate 4 ore, iar beneficiarul poate veni insotit de o persoana draga care sa ii fie alaturi cu aceasta ocazie speciala.

    La final, pe langa toate invataturile predate, Alex va darui si un obiect cu autograful sau care sa ramana peste ani ca amintire a acestei experiente unice.

    Ceea ce il recomanda pe Alex Filip ca exemplu si indrumator pentru orice sofer este palmaresul sau impresionant din care doar spicuim:

    2003 – debut in CNR ca pilot la Raliul Rafo Onesti “Dacia Nova”, loc 4 la trofeul N 1,6

    2005 – primul sezon complet in CNR – vicecampion al clasei A1,6

    2009 – vice-campion national grupa A si castigator al clasei A7 in CNR la volanul unui Citroen C2R2, alaturi de Bogdan Iancu

    2012 si 2013 – Campion National in categoria 2WD, loc 1 la clasa 5

    2015 – locul 1 in clasamentul ERC3 la Rallye International du Valais, Elvetia, cel am bine clasat echipaj romanesc din Campionatul European de Raliuri, castigator al categoriei 2WD la Sibiu Rally Challenge, castigator al categoriei 2WD/asfalt la ATA Rally Show

    2014-2016, cel mai bun echipaj romanesc din Campionatul European de Raliuri

    2017, locul 4 in Trofeul 2WD al Tour European Trophy

    • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Voucher Pachetul cadou este compus din urmatoarele componente: un curs privat de condus defensiv sau sportiv, un obiect cu autograful lui Alex Filip si o experienta Vip la un raliu din turul Romaniei la care va participa Alex
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Curs Privat De Condus Defensiv Alex Filip | Locatie: pe strada si pe circuit, de exemplu Casa Vlasia sau Circuit Academia Titi Aur (sau similar) | Durata: 6 ore, intr-o singura sedinta sau in doua sedinte a cate 4 ore | Nr pers: 1 (se poate veni insotit) | Program: Sambata & Duminica: 09:00 – 16:00 | Conditii: beneficiarul trebuie sa vina cu masina proprie, beneficiarul trebuie sa aiba peste 18 ani, beneficiarul trebuie sa aiba carnet de sofer, beneficiarul trebuie sa aiba documentele de identificare asupra sa
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea partenerului nostru.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Driving with Alex Filip”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente