Cadou Double wet escape - complice.ro
Double wet escape

Un cadou deopotriva sportiv si distractiv: rafting, canoeing si escape room pentru o evadare in doi! 

850 lei

Compare

Cadou Double wet escape (rafting, canoeing si o camera misterioasa pentru 2 persoane)

Petrecerea timpului liber in doi poate fi o provocare. Probabil ca isi doresc sa se distreze, sa faca activitati cat mai inedite si captivante, sa faca sport, sa petreaca timp in aer liber, sa isi urmeze imaginatia si pasiunile. De aceea noi am pregatit un pachet-cadou ce include rafting, canoeing si un escape room. Pe scurt, modalitati complete de petrecere a timpului liber, pe apa si pe uscat!

Vrei sa le oferi prietenilor tai o distractie pe cinste? Trimite-i intr-o aventura, in marea evadare! Vor avea parte de rafting, canoeing si un escape room pentru multa distractie si voie buna!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • traseu cu canoea canadiana pe apele Lacului Siriu

Partenerii nostri complici in aceasta activitate plina de adrenalina, cei de la Romanian Adventure, sunt  specializati in turismul de aventura inca din 2003. Echipa este alcatuita din traineri si instructori din cele mai diverse domenii de activitate: sportiv, militar, traineri de comunicare, instructori auto-moto, geografi, specialisti in turism… etc.

Canoea canadiana este cea mai rapida ambarcatiune de acest gen si poate sustine fara probleme 2 persoane si provizii. Tura cu canoea canadiana pe lac este primul pas in practicarea acestui sport minunat si este ocazia perfecta de a vedea peisaje ascunse celor care traverseaza zona pe uscat, cat si o excelenta ocazie de exercitiu fizic in mijlocul naturii. Lacul Siriu se afla la limita judetelor Buzau si Brasov si are o lungime de cca 10 km. Este un lac de baraj intre Muntii Siriu si Podu Calului, format intre pereti de stanca si inconjurat de paduri dese, fapt ce a dat nastere unor peisaje extraordinare, putin accesibile de pe maluri. Programul include si o pauza intr-o poienita total izolata, loc ideal pentru odihna sau picnic. Echipa Romanian Adventure va organiza un instructaj si o proba practica inainte de pornirea propriu-zisa in traseu care vor contine prezentarea caracteristicilor ambarcatiunii, notiuni de navigatie cu canoea si exercitii de coordonare, echilibru si stroc. Aastfel, toti participantii vor putea manevra si deplasa o astfel de ambarcatiune in conditii de siguranta.

  • Rafting pe raul Buzau

Mai exact traseele se situeaza in zona de nord a judetului Buzau, la limita cu judetul Brasov, intre Muntii Siriu si Penteleu, zona ce detine un numar mare de obiective turistice, cele mai multe aproape necunoscute: asezari rupestre, zone cu trovanti, lacuri montane, cascade, rauri involburate dar si curiozitati precum Focul Viu. Dar partea cea mai atractiva a zonei este fara indoiala salbaticia uluitoare a locurilor. Traseul de rafting porneste in amonte de localitatea Nehoiu si are o lungime de aproximativ 9 km. Sectiunile de rau au zone rapide care creeaza senzatii tari, dar si zone cu bazine naturale, in care echipa poate sa coboare din barci si sa se racoreasca. Gradul de dificultate al traseului este de nivel mediu, riscurile fiind practic inexistente, astfel incat river raftingul se adreseaza tuturor doritorilor. Echipajul unei ambarcatiuni va fi format din 4-7 participanti + 1 ghid. Barcile de rafting sunt barci speciale, construite dintr-un material foarte rezistent la frecare si lovituri. Inainte de a incepe coborarea de rafting, echipajul va fi instruit de catre echipa Romanian Adventure privind modul in care va decurge activitatea si tot ceea ce trebuie facut pe durata intregii coborari.

  • O experienta completa de evadare din casa Mystery Rooms Escape, un loc cu adevarat misterios din Bucuresti

Scopul? Distractia garantata! Momentele in care se gasesc solutiile misterelor si in care secretele sunt deslusite unul cate unul sunt de nepretuit! Se poate alege una dintre camere sugestiv intitulate

– Enygma (locul cel de taina in care trebuie  patruns pentru a-i descoperi misterele),

– Conspiracy (o aventura in indepartatul Mexic),

– Legacy (ofera ocazia de a fi mostenitorul unei averi nepretuite, insa pentru a intra in posesia acesteia trebuie indeplinite o serie de cerinte obligatorii),

– Mystic (pentru ca Echilibrul Universului este in pericol, elementele primordiale Pamant, Aer, Apa, Foc, Metal, Lemn, Spirit trebuie aduse din nou impreuna),

– Journey (camera marelui aventurier, dornic sa descopere indiciile ascunse dupa infruntarea curajoasa a provocarilor dintr-o lume misterioasa, pentru a-si reintalni un prieten pierdut)

– Childhood (pentru copilul din fiecare; intr-o lume a copilariei in care se pot retrai amintiri, nazbatii si placeri ce aduc zambetul pe buze). 

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 3 componente: traseu cu canoea pe Lacul Siriu Nehoiu, rafting pe Raul Buzau si evadare din camera misterelor.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Traseu Cu Canoea

Romanian Adventure
Locatie: Lacul Siriu Nehoiu
Perioada: mai – septembrie
Nr participanti: 2
Durata: 2 ore. Turele de canoe sunt organizate in zilele de sambata si duminica, incepand cu ora 10:00
Echipament obligatoriu:
* incaltaminte sport lejera
* pantaloni lungi, scurti, geaca de vant, palarie de soare, prosop.

Traseu Rafting

Romanian Adventure
Locatie: Nehoiu
Perioada: martie – octombrie
Nr participanti: 2
Durata: 1.5 – 2.5 ore. Turele de rafting sunt organizate in zilele de sambata si duminica, incepand cu ora 10:00 sau 12:00
Echipament obligatoriu:
* costum de baie, prosop
* combinezon si incaltaminte de neopren furnizate de organizatori

Servicii incluse:
* instructaj
* echipa de traineri
* echipament complet
* transfer de la punctul de finish la zona de start, in vederea recuperarii automobilelor
* masina de asistenta pe durata coborarii
* coborare de rafting pe distanta de aproximativ 10 km

Escape Room

Mystery Rooms Escape
Adresa: Bdul. Schitu Magureanu nr. 45, Bucuresti
Program: Luni – Duminica 11:00 – 21:30
Durata: 60 minute / camera
Nr participanti: 2

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Double wet escape”

Etichetă: .