Double relaxACTION

Un meci de squash urmat de un masaj de relaxare in doi – cadoul ideal pentru a se pastra in forma!

525 lei

Compare

Cadou Double relaxACTION (squash si masaj pentru doua persoane pline de viata)

Cu totii avem un ritm de viata alert, cu servicii solicitante, cu treburi casnice, cu ore petrecute la cumparaturi si in trafic si cate si mai cate activitati extenuante. Timpul liber este asadar foarte important si pretios si este placut sa il petrecem in compania celor mai apropiate si dragi persoane, implicati fiind in activitati distractive, antrenante dar si relaxante deopotriva. Iar daca vorbim despre doua firi pline de viata, vesele si sportive, timpul liber este prilej de distractie, relaxare si conexiune intre parteneri. Si ce poate sa ii uneasca pe cei doi si mai mult? Un cadou primit in dar, menit sa le faca ziua mai frumoasa, mai vesela, mai antrenanta prin practicarea unui sport in doi: un meci de squash. Iar dupa atata efort fizic – o binemeritata sesiune de masaj de relaxare, de care se vor bucura tot impreuna.

Vrei sa oferi un dar care sa le faca ziua mai frumoasa? Alege pachetul nostru cadou alcatuit dintr-un meci de squash si o sesiune de masaj in doi!


Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Un meci de squash in doi.

Squash-ul este un sport dinamic, antrenant, care pune in miscare mai multe grupe de muschi. Iar daca il practici impreuna cu o persoana draga, el devine si un mod distractiv de petrecere a timpului liber.

Meciul va fi jucat la AEROSQUASH BANEASA, cel mai mare club de squash din Romania, care a luat fiinta în anul 2013, si care inca de la inceput a intrat in circuitul international, gazduind turnee organizate sub egida PSA. Jucatori de talie modiala, precum Nicole David (locul I) si Borja Golan (locul IV) s-au antrenat pe aceste terenuri si au participat la competitii organizate de AEROSQUASH BANEASA, declarandu-se impresionati de acest club. Clubul se mandreste si cu ambientul modern al salii, cu servicii de maxima calitate, angajati profesionisti, dar si cu antrenori talentati si dedicati.

  • O sesiune de masaj de relaxare in doi la Centrul Shakti, ce le va conferi celor doi o stare de bine si ii va purta cu gandul la vacanta.

Povestea Centrului Shakti a început in Dharamshala, Tibetul în exil, acolo unde cei doi care au pus bazele acestui centru au fost ca sa isi recapete starea de bine, armonia interioara si echilibrul pierdute in tumultul ritmului modern de viata. La intoarcerea acasa, au revenit cu visul de a planta semintele starii de bine în viata a cat mai multor oameni. Astfel, în 2011 ia nastere Centrul Shakti. Conceptul este construit în jurul a 3 piloni si anume: minte, trup si suflet, fiind oferite solutii pentru obtinerea starii de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, pilates, bodyart etc dar si prin servicii clasice de infrumusetare. Clientilor le este oferita o stare completa de well-being, iar echipa de specialisti ai centrului transmite in fiecare moment, prin fiecare gest sau recomandare, ca ceea ce propune acest centru-spa este un stil de viata.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

R​eprezinta contravaloarea celor 2 activiitati: meci de squash si sesiune de masaj de relaxare in doi

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Meci Squash

Aerosquash Baneasa
Adresa: Sos Bucuresti-Ploiesti nr 40A
Program: L-D 8:00 – 23:00

Nr participanti: 2
Durata: 60 min

Masaj Relaxare In Doi

Centrul Shakti
Adresa: str Cristofor Columb nr 3
Program: L-S 9:00 – 21:00

Nr participanti: 2
Durata: 60 min

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Double relaxACTION”

Etichete: , .