cadou Double energy - complice.ro
Double energy

Un cadou pentru doi parteneri care doresc sa se energizeze si sa se mentina in forma: degustare privata de cafea urmata de squash / badminton cu antrenor!

600 lei

Compare

Cadou Double energy (sesiune privata de degustare de cafea pentru doua persoane si doua sesiuni de squash sau badminton cu antrenor)

Facem miscare pentru a trai sanatos si, totodata, traim pentru a face miscare. Pentru orice pasionat de miscare sau pentru oricine doreste sa se simta tonic, energizat si in forma, am pregatit un cadou plin de energie si voie buna. Recomandam degustarea unor cafele revigorante si energizante, pregatite cu multa pricepere de un barista profesionist, urmate de o usoara incalzire si apoi de pregatirea fizica propriu-zisa, necesare corpului pentru a face fata unui efort fizic sustinut.

Vrei sa oferi unei persoane dragi un cadou surprinzator prin energia si starea de bine pe care le confera? Invit-o la o degustare privata de cafea si la o sesiune de squash sau badminton cu antrenor si amandoi veti fi mult mai vioi!

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • o degustare privata cu si de cafea, alaturi de un barista profesionist de la Coftale. Ocazia va fi perfecta pentru cei doi, fie ca sunt impatimiti ai cafelei, sau simpli amatori, sa invete cum sa-si aleaga sortimentul de cafea in functie de preferinte, sa invete secretele unei cafele de calitate si, evident, sa invete sa prepare o astfel de cafea chiar si la ei acasa. Savoare cafelei, asezonata cu un iz de altadata, alaturi de zarva de la masa alaturata, oameni cu zambetul pe buze si mereu cu o poveste de spus, asta ii asteapta pe toti cei ce intra in lumea Coftale.
  • o sesiune de squash / badminton cu antrenor personal la Aerosquash Baneasa.
    Fie ca unul va alege squash-ul (un sport dinamic, antrenant cu minge si racheta, care pune in miscare mai multe grupe de muschi) si celalalt badminton-ul (care se joaca cu un fluturas si cate o paleta, incercand ca fluturasul sa fie lansat peste fileu pana in jumatatea adversa de teren), fie ca amandoi vor alege acelasi sport, sesiunea cu antrenor personal va fi o experienta intensa si pentru un incepator care cu aceasta ocazie va patrunde tainele regulilor, dar si pentru un pasionat care are nevoie de provocarea cuiva pe masura.Meciul va fi jucat la AEROSQUASH BANEASA, cel mai mare club de squash din Romania, care a luat fiinta în anul 2013 si care inca de la inceput a intrat in circuitul international, gazduind turnee organizate sub egida PSA. Jucatori de talie modiala, precum Nicole David (locul I) si Borja Golan (locul IV) s-au antrenat pe aceste terenuri si au participat la competitii organizate de AEROSQUASH BANEASA, declarandu-se impresionati de acest club. Clubul se mandreste si cu ambientul modern al salii, cu servicii de maxima calitate, angajati profesionisti, dar si cu antrenori talentati si dedicati.
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are 2 componente: degustare de cafea pentru 2 persoane si 2 sesiuni de squash sau badminton.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Degustare Privata De Cafea

Coftale
Adresa: Str. Stefan Mihaileanu nr. 42, sector 2, Bucuresti
Program: Luni-Duminca: 09:00-12:00
Nr participanti: 2
Durata: 3 ore

Squash / Badminton

Aerosquash Baneasa
Adresa: Sos Bucuresti-Ploiesti nr 40A
Program: L-D 8:00 – 23:00
Nr sesiuni: 2 sesiuni cu antrenor
Durata: 60 min / sesiune

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Double energy”