Cadou Dorinta de Martisor - complice.ro
Dorinta de Martisor

Un martisor care poate indeplini dorinte!

50 lei

Compare

Mesaje scrise pe eticheta

Alege mesajul care va fi scris pe eticheta
Cadou Dorinta de Martisor (sticluta cu puf de papadie)

Martisorul este acel obiect fin care este oferit tinerelor fete, domnisoarelor sau doamnelor la inceput de primavara. Se spune ca cel / cea care daruieste cu drag un martisor imprumuta din caldura si frumusetea primaverii, iar cea care il primeste si se bucura de el va purta in suflet aceasta stare de bucurie pana la primavara urmatoare.

Noi ne dorim ca toate femeile sa fie bucuroase, ba mai mult sa li se indeplineasca la inceput de martie toate dorintele. De aceea am creat un frumos martisor “handmade” ce consta intr-o sticluta umpluta cu puf fin de papadie, garnisita cu un dop de pluta plin de naturalete. Bineinteles, nu lipseste traditionalul snur alb-rosu, care completeaza martisorul si de care este agatata o mica si cocheta eticheta personalizata cu un mesaj special.

Daca doresti sa oferi mai mult decat un martisor si sa transmiti urarea de indeplinire a tuturor dorintelor, ofera-i martisorul sub forma de sticula umpluta cu puf fin de papadie!

Vrei sa oferi un martisor deosebit prin care sa transmiti intr-un mod original indeplinirea tuturor dorintelor? Alege cadoul nostru si daruieste o mica sticluta delicata cu puf de papadie!

Martisorul poate fi insotit la cerere si de aranjamente cu flori.


Livrare

Termenul de livrare este intre 5 – 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.

Pentru comenzi mai mari de 10 bucati te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact, prin mail sau la 0720 15 30 15.

Martisorul Contine

•sticluta cu inaltimea intre 3 – 3.5 cm si diametrul intre 1.6 – 2.2 cm
•puf de papadie
•snur de martisor
•eticheta cu mesaj
•saculet organza
Pozele sunt cu titlu informativ, obiectele din componenta pot avea forme diferite in functie de stocul de consumabile disponibil la momentul efectuarii comenzii.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Dorinta de Martisor”