Diva Look: coafat, make-up si o sedinta foto

1.585 lei

Un cadou feminin pentru o adevarata diva: coafat, make-up si o sedinta foto!

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Diva Look: coafat, make-up si o sedinta foto

    O diva este o femeie (cantareata sau actrita) de succes, admirata de public. Generalizand, putem afirma ca fiecare femeie este o diva, o persoana frumoasa, care se simte bine in pielea ei si care isi poarta cu demnitate stilul propriu, oricare ar fi acesta si care, desigur adora sesiunile de coafat, make-up si o sedinta foto. 

    Cu siguranta si tu cunosti o astfel de femeie –  mama,  sora, sotia sau prietena ta… acea persoana de sex feminin pe care o iubesti si o apreciezi pentru toate calitatile. Se poate intampla in unele zile sa omiti sa ii spui cat de speciala este EA pentru tine, insa cu o ocazie deosebita (precum o aniversare, o sarbatoare sau, pur si simplu, atunci cand a trecut ceva vreme de cand i-ai facut ultima surpriza frumoasa) ii poti oferi un cadou exclusiv feminin care contine coafat, make-up si o sedinta foto. Va avea ocazia sa isi reimprospateze aspectul exterior sau sa faca o schimbare totala de imagine; orice varianta ar alege, rezultatul va fi unul spectaculos si captat in imagini foto care ii vor aminti si peste ani de acest cadou.

    Vrei sa ii oferi un cadou plin de rasfat si feminitate? Daruieste-i pachetul “Diva look” care contine coafat, make-up si o sedinta foto.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • O sesiune de spalat si coafat alaturi de specialistii Centrului Shakti

    Un par frumos e un par sanatos. Inainte de a avea grija cum arata parul la exterior, inainte de a fi coafat, acesta trebuie revigorat din interior. La centrul Shakti, profesionistii de acolo ii vor sta la dispozitie cu sfaturi personalizate si tratamente pentru regenerare, tratamente impotriva caderii parului, impotriva matretii sau pentru un scalp sensibil. Ea isi va recapata frumusetea parului de la interior spre exterior! Iar la final, coafura va fi impecabila.

    • O sesiune de make-up alaturi tot de specialistii Centrului Shakti.

    Cu ajutorul make-up artistilor de la Centrul Shakti, Ea va avea suprize placute de fiecare data cand se va privi in oglinda dupa sedinta de machiaj. Va vedea cu ochii sai frumusetea pe care make-up artistul a stiut sa o vada in ea, si a pus-o in valoare prin culori dar fara a umbri din naturalete si fara a fura din personalitate. Ea va privi, in oglinda, varianta sa cea mai buna, mai luminoasa si mai frumoasa decat se vedea inainte.

    La Centrul Shakti EA va fi tratata cu mult prefesionalism si rasfat, beneficiind de o reimprospatare sau de o schimbare a aspectului sau exterior, ceea ce ii va conferi o stare interioara mult mai buna si pozitiva. Clientilor Centrului le este oferita o stare completa de well-being, iar echipa de specialisti transmite in fiecare moment, prin fiecare gest sau recomandare, ca ceea ce propune acest centru-spa este un stil de viata sanatos.

    • O sedinta foto in cadrul careia fotograful profesionist Marcela Hristescu o va invata sa pozeze cat mai natural si expresiv si ii va pune in evidenta trasaturile unice.

    Dupa sesiunea foto vor fi alese 20 de cadre reprezentative care vor deveni amintiri deosebite, iar 5 din ele vor fi prelucrate pentru a indeparta orice mica potentiala imperfectiune. Marcela Hristescu, fotograful MH Studio, are o experienta fotografica de peste 10 ani in care a lucrat cu fotomodele din industria de fashion, cu firme de parfumerie precum Bvlgari sau Elysee, cu nume cunoscute din mass media si cu tinere fotomodele care au devenit dive pentru o zi in studio.

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    In cazul in care inca te mai intrebi daca acesta este cadoul potrivit, ne poti scrie in orice moment pentru a primi consultanta. Cu totii avem nevoie de un complice in viata noastra pentru a face cele mai inspirate cadouri. Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.

    Voucher R​eprezinta contravaloarea celor 3 componente: coafat, make-up si o sesiune foto.
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul fizic, contra-cost, poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Sesiune Coafat si make-up Centrul Shakti | Adresa: Str. Parintele Staniloaie, nr 7, sector 2, Bucuresti| Program: luni – duminica: 9,00 - 21,00 | Participanti: 1
    Sesiune Foto MH Studio | Adresa: strada 11 iunie nr 7 (zona Unirii), Bucuresti | Program: stabilit de comun acord | Participanti: 1 | Durata: cca 1 ora
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Diva Look: coafat, make-up si o sedinta foto”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente