cadou Dedicatie muzicala personalizata online - complice.ro
Dedicatie muzicala personalizata online

Un cadou muzical care va aduce multe zambete pe buze: un cantec personalizat, plin de emotie pozitiva

1,650 lei

Compare

Cadou Dedicatie muzicala personalizata online (cantec personalizat compus de o trupa de artisti de improvizatie)

Un cantec personalizat, cu versuri compuse cu dedicatie pentru o persoana speciala, asezate armonios peste o linie melodica vesela, reprezinta intotdeauna un dar oferit din inima menit sa surprinda.

Complicii nostri abia asteapta sa discute cu tine, pentru ca ulterior sa compuna versuri inspirate, care transmit urari si trezesc sentimente persoanei dragi tie. Apoi le vor acompania cu o vesela melodie, pentru ca tu sa oferi in dar o dedicatie muzicala completa, plina de buna-dispozitie.

Fie ca este vorba de ziua de nastere a cuiva drag, de aniversarea unei relatii, un cadou de nunta, o cerere in casatorie … si multe, multe alte ocazii speciale din viata oricui (partener de viata, partener de business, parinte, copil, angajat, sef etc), cantecul personalizat va ramane pururi in mintea celui care il primeste si va fi fredonat cu drag tot restul vietii.

Vrei sa oferi unei persoane dragi un cadou 100% personalizat, plin de emotie pozitiva si optimism? Ofera cadoul “Dedicatie muzicala personalizata online” si persoana care va primi acest cadou va simti bucurie in suflet ori de cate ori va asculta acest cantec.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • Dedicatie muzicala personalizata online compusa de trupa Littleimpro

Littleimpro este prima trupa de teatru de improvizatie pentru copii din Romania, care dateaza din decembrie 2014. Actorii principali sunt Carmen, Claudiu, Alexandra, Dragos, Marian si girafa Rafaella, actori care initial, timp de 10 ani, au jucat in spectacole de improvizatie pentru adulti.

Dedicatia muzicala va lua nastere dupa ce clientul care achizitioneaza acest pachet discuta cu cei din trupa despre destinatarul cadoului, ocazia, imprejurarile si alte detalii ale oferirii acestui cadou.

Ulterior, componentii trupei vor scrie versuri inedite si pline de spontaneitate care vor surprinde esenta momentului si pe care le vor pune pe o linie melodica vesela, folosita de obicei de improvizatori. Cantecul, interpretat pe voci ce emana bucurie si optimism, va fi livrat in format mp3 clientului.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: dedicatie muzicala compusa de trupa Littleimpro

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Dedicatie Muzicala

Littleimpro
Locatie: telefonic si online
Program: stabilit de comun acord
Participanti: 1
Termen livrare: 7 zile de la primirea informatiilor complete de la client

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Dedicatie muzicala personalizata online”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou un cantec unic, doar pentru tine versuri personalizate, melodie personalizata - complice.ro
Un cantec unic, doar pentru tine

Un cantec 100% personalizat: un cadou memorabil si plin de emotie oferit cuiva drag

1,350 lei

cadou Urare si intalnire online cu personajul preferat - complice.ro
Personajul preferat al copilului online

Urare si intalnire online cu personajul preferat din filmele de animatie, pentru ca aniversarile din copilarie sa ramana memorabile!

225 lei

liv tane_site1_sepia
Story of a life

Autobiografia unei persoane dragi care are multe de povestit, o experienta vasta de impartasit si intamplari inedite de istorisit

3,300 lei