cadou Cursuri private de Storytelling si caligrafie online - complice.ro
Cursuri de Storytelling si caligrafie online

Un cadou plin de emotie creatoare: cursuri private de Storytelling si caligrafie online

1,025 lei

Compare

Cadou Cursuri private de Storytelling si caligrafie online 

In epoca digitalizata a calculatorului personal, a tabletei si a smartphone-ului propunem o intoarcere la adevaratele povesti de suflet scrise cu pasiune si emotie de mana, cu penita pentru ca o parte din sufletul povestitorului sa fie oferita in dar cititorului.

Fie ca este vorba de o felicitare, o scrisoare de dragoste, o nuvela sau o poveste pentru copii, textul creat si scris de mana va avea personalitate si va transmite emotie.

Vrei sa oferi un cadou plin de emotie creatoare unei persoane importante din viata ta? Ofera-i pachetul „Cursuri private de Storytelling si caligrafie online” care contine un atelier online de scriere creativa pentru adulti si un curs online de caligrafie. Persoana care primeste acest dar va descoperi lumea fascinanta a povestilor scrise caligrafic pentru cei dragi.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un curs intensiv, online, de caligrafie, alaturi de Carmen Nistor, expertul Academiei de Caligrafie

La curs se invata utilizarea instrumentelor specifice pentru a intelege miscarea mainii in procesul de scriere. Scopul final este scrierea cu toc si penite sau cu stilouri dotate cu penite speciale de caligrafie. Cursantul va fi incurajat sa lucreze mici proiecte grafice in care variaza modul de utilizare creativa a textului si a literelor. La finalul modulului intensiv online cursantul va fi in masura sa isi creeze propriul portofoliu de lucrari de caligrafie, incluzand felicitari personalizate, compozitii vizuale cu text caligrafiat, litere ornamentale, monograme si multe alte materiale executate manual.

Caligrafia este mai presus de orice un exercitiu de introspectie, sustine Carmen. Practicarea ritualului tihnit de scriere duce nu doar la imbunatatirea performantelor caligrafice si la usurinta gestului de a asterne in mod armonios cuvinte pe pagina, dar mai ales contribuie la centrarea atentiei si la relaxarea activa. Datorita influentelor benefice dovedite pentru o corecta postura la masa de scris, pentru coordonarea motrice controlata si constienta, dar si pentru reglarea respiratiei, practicarea caligrafiei este asemanata pe buna dreptate cu meditatia.

Prezentul curs se realizeaza prin intermediul unei platforme online, din confortul propriului camin. Inainte de data stabilita propriu-zis pentru curs, destinatarul cadoului va primi prin curier, de la Carmen, un colet cu instrumentele necesare de scris: set de toc cu penite, calimara cu tus de caligrafie, creioane, rigla, marker, guma de sters pentru tus, pensule (lata si rotunda), caiet sau foi. In data si la ora convenite pentru desfasurarea cursului, Carmen se va intalni online cu cursantul si vor pune in practica impreuna exercitiile de caligrafie.

  • un atelier online de scriere creativa pentru adulti sustinut de Liviana Tane

Scrie de cand se stie si crede ca povestile sunt esenta umanitatii. LIVIANA TANE este fondator The Writing School, sustine cursuri de Storytelling, Ghost Writing si Business Storytelling. Cu o experienta de peste 15 ani in mass-media si comunicare, s-a dedicat in ultimii ani misiunii de a descoperi si a scoate la lumina povestile care ne fac oameni. De curand a infiintat editura The Writing Journey, unde a publicat, printre altele, „Ghidul scriitorului incepator”, „Ghidul antreprenorului incepator” si „MagicHome. Magia e in fapte” – povestea celei mai de impact campanii sociale din Romania ultimilor ani.

Atelierul se desfasoara in trei sesiuni a cate o ora fiecare, timp in care cursantul va studia diverse tehnici de scriere creativa care il vor ajuta in viata profesionala, cat si in a-si dezvolta pasiunea pentru scris, in general. Astfel, va invata elementele de baza structurate dupa cum urmeaza:

  1. Pentru cine scriu si ce vreau sa daruiesc cititorului prin povestea mea
  2. Etapele scriiturii: drumul de la idee la primul draft si, mai ales, dupa
  3. Cum construiesc linia narativa si personajele
  4. Tehnici de scriere creativa
  5. Scriu. Sunt scriitor?

La sfarsitul atelierului va avea ca rezultat o poveste scurta si va dobandi calitatile necesare aplicarii tehnicilor de scriere creativa in lucrari viitoare.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa consulti si detaliile din sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: atelier online de scriere creativa si curs online de caligrafie

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier Online Scriere Creativa

Liviana Tane
Locatie: online cu ajutorul unei platforme de tipul skype, zoom etc
Nr participanti: 1
Durata modul: 3 sesiuni a cate o ora
Durata totala: 3 ore

Curs Online De Caligrafie

Academiei de Caligrafie
Locatia: online (platforma skypde / zoom sau asemanator)
Program: stabilit de comun acord
Nr participanti: 1
Durata: cca 5 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Cursuri de Storytelling si caligrafie online”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Curs intensiv online de caligrafie - complice.ro
Curs intensiv online de caligrafie

Un atelier individual si personalizat, online, de caligrafie – un cadou creativ si relaxant deopotriva

725 lei

Cadou Express yourself atelier de pictura pe portelan atelier de scriere creativa wagner Liviana Tane - complice.ro
Express yourself

Cadou pentru cei iubitori de arta si dornici de relaxare: atelier de pictura pe portelan si atelier online de scriere creativa

575 lei

Cadou The art of writing curs intensiv atelier privat de caligrafie si curs de scriere creativa - complice.ro
The Art of Writing

Cadou pentru explorarea creativitatii: atelier online de scriere creativa  si un curs privat de caligrafie

990 lei

Cadou Floral passions atelier privat design floral atelier privat flori presate origami - complice.ro
Floral passions

O experienta marcata de gingasia florilor naturale si a celor presate, in timpul a doua ateliere private care relaxeaza si aduc liniste pe chip si zambete pe buze

930 lei