Cadou The art of writing curs intensiv atelier privat de caligrafie si curs de scriere creativa - complice.ro
The Art of Writing

Cadou pentru explorarea creativitatii: atelier online de scriere creativa  si un curs privat de caligrafie

990 lei

Compare

Cadou The Art of Writing (atelier online de scriere creativa pentru adulti si curs privat de caligrafie)

Aparent expresia “creative writing” a fost cautata de peste 758.000.000 ori pe Google. De ce? Pentru ca indiferent de ocupatia avuta, fiecare dintre noi simte nevoia de creativitate in viata sa ca o metoda de relaxare sau evadare din cotidian, ori pentru a reusi sa dezvolte proiecte, visuri si idei noi, sau pur si simplu pentru a-l ajuta in comunicarea cu ceilalti. Iar daca scrierea creativa beneficiaza si de o caligrafie impecabila, produsul final poate deveni chiar o adevarata opera de arta. 

Fie ca este vorba de un eseu, un memo oficial sau o felicitare aniversara pentru o persoana draga, textul creat si scris de mana va avea rezonanta si personalitate.

 

Vrei sa oferi un cadou plin de creativitate? Ofera-i pachetul “The Art of Writing” care contine un atelier online de scriere creativa pentru adulti si un curs de caligrafie. Va avea parte de trairi, descoperiri si impliniri emotionale si intelectuale neasteptate iar tu poate vei primi, drept multumire, cea mai frumoasa scrisoare.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un curs privat, intensiv de caligrafie alaturi de Carmen Nistor, instructorul Academiei de Caligrafie

La curs se invata utilizarea instrumentele specifice pentru a intelege miscarea mainii in procesul de scriere. Scopul final este scrierea cu toc si penite, sau stilouri dotate cu penite speciale de caligrafie. Cursantul va fi incurajat sa lucreze mici proiecte grafice in care variaza modul de utilizare creativa a textului si literelor. La finalul modului cursantul va fi in masura sa isi creeze propriul portofoliu de lucrari de caligrafie, incluzand felicitari personalizate, compozitii vizuale cu text caligrafiat, litere ornamentale, monograme si multe alte materiale executate manual.

Caligrafia este mai presus de orice un exercitiu de introspectie, sustin instructorii Academiei. Practicarea ritualului tihnit de scriere duce nu doar la imbunatatirea performantelor caligrafice si la usurinta gestului de a asterne in mod armonios cuvinte pe pagina, dar mai ales contribuie la centrarea atentiei si la relaxarea activa. Pentru ca are influente benefice dovedite atat pentru o corecta postura la masa de scris, cat si pentru coordonarea motrice controlata si constienta si pentru reglarea respiratiei, practicarea caligrafiei este asemanata pe buna dreptate cu meditatia.

Cursul intensiv are o durata de 5 ore si se desfasoara in incinta confortabila a Cafenelei RePlace. In functie de anotimp, se poate sta inauntru sau in gradina cea verde care induce si mai mult o stare contemplativa. Clientii obisnuiti ai localului spun despre acesta ca este cel mai bun loc de gandire pentru a-ti duce proiectele la bun sfarsit. Se va putea comanda orice fel de mancare sau desert din meniu, alaturi de un ceai sau cafea si o sticla de apa.

  • un atelier online de scriere creativa pentru adulti sustinut de Liviana Tane

Scrie de cand se stie si crede ca povestile sunt esenta umanitatii. LIVIANA TANE este fondator The Writing School, sustine cursuri de Storytelling, Ghost Writing si Business Storytelling. Cu o experienta de peste 15 ani in mass-media si comunicare, s-a dedicat in ultimii ani misiunii de a descoperi si a scoate la lumina povestile care ne fac oameni. De curand a infiintat editura The Writing Journey, unde a publicat, printre altele, „Ghidul scriitorului incepator”, „Ghidul antreprenorului incepator” si „MagicHome. Magia e in fapte” – povestea celei mai de impact campanii sociale din Romania ultimilor ani.

Atelierul se desfasoara in trei sesiuni a cate o ora fiecare, timp in care cursantul va studia diverse tehnici de scriere creativa care il vor ajuta in viata profesionala, cat si in a-si dezvolta pasiunea pentru scris, in general. Astfel, va invata elementele de baza structurate dupa cum urmeaza:

  1. Pentru cine scriu si ce vreau sa daruiesc cititorului prin povestea mea
  2. Etapele scriiturii: drumul de la idee la primul draft si mai alesdupa
  3. Cum construiesc linia narativa si personajele
  4. Tehnici de scriere creativa
  5. Scriu. Sunt scriitor?

La sfarsitul atelierului va avea ca rezultat o poveste scurta si va dobandi calitatile necesare aplicarii tehnicilor de scriere creativa in lucrari viitoare.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa consulti si detaliile din sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: atelier online de scriere creativa si curs privat de caligrafie

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier Online Scriere Creativa

Liviana Tane
Locatie: online cu ajutorul unei platforme de tipul skype, zoom etc
Nr participanti: 1
Durata modul: 3 sesiuni a cate o ora
Durata totala: 3 ore

Curs De Caligrafie

Academiei de Caligrafie
Locatia: Cafeneaua RePlace
Adresa: Str Nicolae Paulescu nr 61, Bucuresti
Program: Luni-Duminica: 9:00 -18 :00
Nr participanti: 1
Durata: 5 ore
Meniu:
Ceai sau o Cafea
Apa plata sau minerala
Fel de mancare principal sau un desert

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “The Art of Writing”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou Express yourself atelier de pictura pe portelan atelier de scriere creativa wagner Liviana Tane - complice.ro
Express yourself

Cadou pentru cei iubitori de arta si dornici de relaxare: atelier de pictura pe portelan si atelier online de scriere creativa

575 lei

Cadou Floral passions atelier privat design floral atelier privat flori presate origami - complice.ro
Floral passions

O experienta marcata de gingasia florilor naturale si a celor presate, in timpul a doua ateliere private care relaxeaza si aduc liniste pe chip si zambete pe buze

930 lei