Cadou To be(er) or not to be(er) curs de homebrewing tuns si ras cu produse londoneze - complice.ro
To be(er) or not to (be)er

Un curs de Homebrewing pentru incepatori si o sesiune de tuns si barbierit – un cadou pentru placerile barbatilor

425 lei

Compare

Cadou To be(er) or not to (be)er (un curs de Homebrewing pentru incepatori si o sesiune de tuns si barbierit cu produse londoneze)

Am citit ca berea este a treia cea mai consumata bautura din lume (dupa apa și ceai) și cea mai consumata bautura alcoolica. Produsa din doar patru ingrediente -malț, apa, hamei și drojdie – ea este și cea mai veche bautura alcoolica din lume.

Mai toti am gustat sau baut cate o bere, insa doar unii dintre noi au avut placerea sa se bucure de o bere artizanala. Pentru ca o bere sa primeasca titlul de bere artizanala ea trebuie sa fie produsa in cantitați mici și sa foloseasca rețete tradiționale sau inovatoare. Acest tip de bere este tot mai apreciat, pentru ca este produs in micro-berarii, din ingrediente naturale la care nu se adauga nicio alta substanța menita sa-i prelungeasca termenul de valabilitate. Si, de obicei, berea artizanala provine de la berarii locale, cum este si BREWS BROTHERS, partenerii nostri Complici.

Vrei sa oferi un cadou cu adevarat masculin unui barbat special din viata ta? Ofera-i cadoul “To be(er) or not to (be)er” care contine un curs de Homebrewing pentru incepatori si o sesiune de tuns si barbierit / tuns barba, iar EL se va bucura de experiente cu adevarat placute.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un curs de Homebrewing pentru incepatori alaturi de specialistii de la Brews Brothers

Brews Brothers (adica Alex, Mihai & Andrei) au pus la punct un atelier cu trei statii de lucru unde pot primi pana la 12 oameni simultan care sa invete de la A la Z tot ce trebuie sa stie pentru a face o bere acasa, de la mashing si de ce este importanta temperatura mash-ului, la sparging, fierbere, hopping, dry hopping, racirea berii si punerea ei la fermentare.

Cursul in sine are o durata de aproximativ 5 ore si are urmatoarea structura:
– scurta descriere a ingredientelor ce vor fi folosite
– plamadirea mustului de bere (mashing)
– obtinerea mustului de bere (sparging / lautering)
– fierberea mustului de bere si adaugarea hameiului
– racirea berii
– trecerea berii in fermentator & adaugarea drojdiei
Pe parcursul procesului de fierbere a mustului de bere destinatarul acestui cadou va servi impreuna cu ceilalti participanti un burger delicios (Honest Burger, Royal Burger sau Hippie Burger) si va avea parte si de o sesiune de degustare unde va putea incerca trei beri diferite, produse chiar in atelierul Brews Brothers sau de catre alte berarii craft din Romania.

  • o sesiune de tuns din foarfeca si masina, stilizat, spalat cu cele mai bune produse, masaj capilar efectuat cu multa grija si lotiune tonica pentru revitalizare in cadrul unei experiente Barber complexe si pline de profesionalism
  • o sesiune de barbierit ud la cald cu briciul si prosoape calde sau, dupa caz, o sesiune de tuns barba din foarfeca sau masina si contur cu brici si prosop cald, folosind doar produse traditionale londoneze
  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Pachetul cadou are 2 componente: un curs de Homebrewing pentru incepatori si o sesiune de tuns si barbierit cu produse londoneze

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Curs De Homebrewing Pentru Incepatori

BREWS BROTHERS
Adresa: Str. Sarafinesti 16B, Parter, Sector 2, Bucuresti
Program:
– luni – vineri: 14:00-19:00
– sambata: 11:00-16:00
Durata: 5 ore
Participanti: 1 (parte a unui grup)

Tuns "The Barber Experience"

The Barber
Adresa: Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr 105
Program: luni-sambata 10:00-20:00
Nr participanti: 1

Ras "Executive Shave" Sau Ingrijire Barba "Executive Beard"

The Barber
Adresa: Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr 105
Program: luni-sambata 10:00-20:00
Nr sesiuni: 1

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “To be(er) or not to (be)er”

Etichetă: .

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Chocolate and wine - complice.ro
Chocolate and wine

Un cadou dulce si inmiresmat, cu gust de ciocolata si aroma de vin in cadrul unor degustari private

930 lei

cadou Look & fell (for him) - complice.ro
Look & feel (for him)

Tuns si barbierit cu produse londoneze, masaj corporal de relaxare si masaj facial rejuvence, plus transport premium – un cadou pentru un barbat fericit si echilibrat!

800 lei

cadou Look & smell (for him) - complice.ro
Look & smell (for him)

Tuns si barbierit cu produse londoneze, parfum de lux si consultanta in parfumeria de nisa – un cadou pentru un barbat impecabil!

700 lei