cadou Creative kid - complice.ro
Creative kid

Cadou pentru copii creativi: scoala de film si televiziune si cursuri individuale de dezvoltare personala

2,525 lei

Compare

Cadou Creative kid (scoala de televiziune si cursuri individuale de dezvoltare personala)

Ce raspunsuri crezi ca am auzit cel mai des de la copii la intrebarea “ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”? Fetitele ne-au spus de cele mai multe ori doctorita, mama, printesa, iar baietii cosmonaut, pompier, politist.

Desigur, la varsta frageda a copilariei ei nu stiu exact ce presupun aceste meserii sau ce pregatire trebuie sa aiba pentru a deveni doctor sau pompier. Scoala se presupune ca ii educa si le deschide ochii mintii catre stiinta si cultura, insa este rolul nostru (al parintilor, bunicilor, membrilor familiei, in general) sa formam si sa ghidam un copil pentru ca acesta sa devina un adult capabil sa aleaga si sa infaptuiasca tot ceea ce isi doreste. Pentru a pune o piatra importanta la temelia dezvoltarii personalitatii copilului, trebuie sa il sustinem in pasiunile lui, sa ii descoperim talentele si sa ajutam la modelarea caracterului. Si poate unul din aspectele cele mai importante care il va ajuta pe viitorul adult in viata este increderea in sine, in fortele proprii si abilitatea de a se prezenta celorlalti in societate.

Pentru ca ne pasa de dezvoltarea viitoarelor generatii am creat un pachet cadou ce include cursuri de film si televiziune, potrivite atat pentru baieti cat si pentru fetite.

Esti parinte, bunic, nas sau persoana apropiata unui copil deosebit si te preocupa dezvoltarea personalitatii sale? Ofera-i in dar pachetul “Creative kid” si vei pune o piatra solida la baza unui viitor fericit.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • cursurile scolii de film si televiziune dedicate copiilor

Scoala de Film si Televiziune pentru copii Micile Vedete este prima scoala de film si televiziune pentru copii din Romania, dedicata exclusiv celor cu varste intre 6 si 12 ani, infiintata in anul 2010 de catre surorile Ariana si Ema Pendiuc – regizor de film si, respectiv, realizator de emisiuni de televiziune. In cei 6 ani de activitate, Scoala de Film si Televiziune pentru copii Micile Vedete a reusit, impreuna cu o echipa de productie tanara si profesionista, alaturi de trainerii scolii si de cei peste 500 de copii pe care i-a instruit, sa realizeze 23 de filme de scurt si mediu metraj pentru copii, majoritatea cu teme educative. Intre filmele care ii au in rolurile principale pe cursantii scolii, 5 scurt metraje au reusit performanta de a fi selectionate la Festivalul de Film de la Cannes în 2011, 2012, 2014 si 2015, la sectiunile Short Film Corner si Romanian Short Waves: „Micile Vedete la scoala”, „Micile Vedete la tara”, „Micile Vedete descopera secretul magnetilor”, „Aventurile Micilor Vedete in parc” si „Masina de facut teme”.

Cursurile de film si televiziune dezvolta constiinta de sine a copiilor. De asemenea, ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile de leadership, prezentare si comunicare, aspecte care le vor fi foarte utile toata viata. Astfel, copiii timizi au ocazia sa se deschida si sa devina mai sociabili, iar copiii talentati gasesc in actorie sansa de a-si „exploata” creativitatea si energia. La finalizarea cursului de film si televiziune copiii renunta la teama si la inhibitie, castiga incredere, isi dezvolta creativitatea si capacitatea de exprimare, isi imbunatatesc abilitatile sociale si devin usor adaptabili la situatiile noi care apar in viata de zi cu zi.

Cursul se desfasoara pe o perioada de 4 luni, in fiecare saptamana de luni pana miercuri, cu durata de o ora si jumatate si se axeaza pe 2 discipline:

Disciplina  “Tehnica de Filmare”

– Exercitii in fata camerei de filmat

– Tehnici de miscare, de prezentare si de vorbire in fata camerei de filmat

– Filmarea exercitiilor, proiectarea lor pe un ecran si analizarea lor sub indrumarea profesorului

– Sunt folosite echipamente profesionale pentru a simula un studio de televiziune: camera de filmat, trepied, lumini, panouri, microfon, ecran (LCD)

Disciplina  “Interpretare”

– Exercitii de miscare scenica

– Jocuri de coordonare a miscarii, de concentrare, de memorare

– Improvizatie si stimularea imaginatiei

– Miscare scenica, analiza gesturilor

Cursurile se finalizeaza printr-un Jurnal TV, in care copiii au roluri de prezentatori de stiri.

  • 4 sesiuni individuale de dezvoltare personala sustinute tot in cadrul Scolii “Micile Vedete”

Acest curs one2one se bazeaza pe lucrul individual ce urmareste dezvoltarea personala a copilului, depasirea timiditatii si castigarea increderii de sine. Acesta este sustinut de Tamara Roman, binecunoscuta “voce” a unor personaje din filme de animație pentru copii sau productii Disney Channel dublate in limba romana, precum Violetta, Anastasia “Cenusareasa”, Linda “Rio”.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 3 componente: scoala de film si televiziune, cursuri individuale de dezvoltare personala si atelier de scriere creativa

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Scoala De Film Si Televiziune Pentru Copii Micile Vedete

SECTOR 1
Centrul Cultural Metropolitan
B-dul. Poligrafiei, nr. 4

SECTOR 6
Scoala nr. 174 “Constantin Brancusi”
Str. Rosia Montana nr. 41

SECTOR 3
Casa Eliad
B-dul. Mircea Voda nr. 5

Nr participanti: 1 (va face parte dintr-un grup)
Program: luni – miercuri: 17.00 – 18.30 / 18.30 – 20.00 (in functie de locatie si de grupa de varsta a copilului)
Durata modul: 16 saptamani
Durata lectie: 90 min

Cursuri Individuale De Dezvoltare Personala

SECTOR 1
Centrul Cultural Metropolitan
B-dul. Poligrafiei, nr. 4

SECTOR 6
Scoala nr. 174 “Constantin Brancusi”
Str. Rosia Montana nr. 41

SECTOR 3
Casa Eliad
B-dul. Mircea Voda nr. 5

Nr participanti: 1
Durata: 1h / sesiune, 4 sesiuni (1 sesiune / luna)

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Creative kid”