Cadou co-pilot with Alex Filip - complice.ro
Co-pilot with Alex Filip (2 Hospice)

O tura cu masina de curse in dreapta lui Alex Filip intr-o cursa de raliu din campionatul Romaniei, banii fiind donati integral catre Hospice Casa Sperantei!

1,000 lei

Compare

Cadou Co-pilot with Alex Filip (asistarea in dreapta lui Alex in masina de curse pe un circuit de raliu), banii fiind donati integral catre Hospice Casa Sperantei

Ai un partener de viata sau de business care adora sofatul si se simte perfect la volan? A parcurs zeci de kilometri si soselele nu mai au taine?

Oferindu-i in dar cadoul “Co-pilot with Alex Filip” ai ocazia sa ii faci o adevarata surpriza, poate unica in viata: sansa de a simti adrenalina unui raliu adevarat, placerea de a intalni si de a se impreieteni cu unul din cei mai buni piloti actuali de curse si, toate astea nu oricum, ci stand chiar in dreapta lui Alex Filip la etapa de shake-down din cadrul unei curse de raliu din campionatul national al Romaniei.

In plus, pentru ca suma achitata de tine va fi donata integral catre HOSPICE Casa Sperantei, acest cadou reprezinta o fapta buna si pentru sufletul tau.

Ceea ce il recomanda pe Alex Filip ca exemplu si indrumator pentru orice sofer este palmaresul sau impresionant din care doar spicuim:

2003 – debut in CNR ca pilot la Raliul Rafo Onesti – Dacia Nova, loc 4 la trofeul N 1,6

2005 – primul sezon complet in CNR – vicecampion al clasei A1,6

2009 – vice-campion national grupa A si castigator al clasei A7 in CNR la volanul unui Citroen C2R2, alaturi de Bogdan Iancu

2012 si 2013 – Campion National in categoria 2WD, loc 1 la clasa 5

2015 – locul 1 in clasamentul ERC3 la Rallye International du Valais, Elvetia, cel am bine clasat echipaj romanesc din Campionatul European de Raliuri, castigator al categoriei 2WD la Sibiu Rally Challenge, castigator al categoriei 2WD/asfalt la ATA Rally Show

2014-2016, cel mai bun echipaj romanesc din Campionatul European de Raliuri

2017, locul 4 in Trofeul 2WD al Tour European Trophy

2018, castigatorul Trofeului TER 2WD 2018, primul titlu international din cariera in Rallye International du Valais

HOSPICE Casa Sperantei, organizatie non-profit infiintata in 1992 la Brasov, a introdus conceptul de ingrijire paliativa in Romania, fiind cea mai mare fundatie din tara care ofera gratuit servicii specializate gratuite de acest tip. Organizatia are doua centre cu servicii integrate, in Brasov si Bucuresti, si echipe mobile in Fagaras si Zarnesti, pentru ingrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. In 2018, HOSPICE a inaugurat centrul socio-medical de la Adunatii Copaceni, primul din Romania destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de ingrijire paliativa, care sunt oferite in centre de zi, ambulatorii si unitati proprii pentru internare, la domiciliul pacientilor si in spitalele partenere. In cei 26 de ani de existenta, HOSPICE a adus alinare si speranta pentru peste 26.000 de copii si adulti cu boli incurabile.
Poti sprijini pacientii HOSPICE si cauza ingrijirii paliative oferind cuiva drag acest cadou si donand, astfel, intreaga suma.


Cadoul Contine

Sansa de a participa la o cursa de raliu din cadrul Campionatului National al Romaniei in sectiunea de shakedown, in dreapta lui Alex Filip, in masina de curse.
Cursa va fi aleasa de comun acord in functie de disponibilitatea lui Alex si cea a celui/celei care primeste cadoul.
Banii incasati vor fi donati exclusiv catre HOSPICE Casa Sperantei.
Eventualele costuri de deplasare / cazare / mancare nu sunt incluse.

Rezervare Si Plata

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail la adresa contact@complice.ro sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea partenerului nostru.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Co-pilot with Alex Filip (2 Hospice)”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Ride with Alex Filip curs condus sportiv pe circuit - complice.ro
Ride with Alex Filip

Curs privat de condus sportiv pe circuit alaturi de pilotul Alex Filip, un cadou memorbil pentru orice impatimit al vitezei!

2,250 lei

cadou Driving with Alex Filip curs condus defensiv sportiv - complice.ro
Driving with Alex Filip

Transforma sofatul in placere si placerea in pasiune: curs privat de condus sportiv sau defensiv cu Alex Filip si acces la o cursa de raliu

2,580 lei

Cadou Raffly
Rafly

Cadou pentru pasionatii de adrenalina: cursa extinsa de raliu si zbor de lunga durata cu parapanta!

900 lei

cadou tricou cu autograful lui Alex Ciocan (2 Hospice) donatie - complice.ro
Tricou semnat Alex Ciocan (2 Hospice)

Cadou Tricou cu autograful lui Alex Ciocan, banii fiind donati integral catre Hospice Casa Sperantei!

500 lei