Masaj de cuplu cu ciocolata si atelier privat de praline

1.200 lei

Rasfat deplin in doi alaturi de cele mai dulci ingrediente: ciocolata si dragostea! 

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Pachet Masaj de cuplu cu ciocolata si atelier privat de praline

    Rasfat deplin in doi alaturi de cele mai dulci ingrediente: ciocolata si dragostea!

    Una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste scrise vreodata este, fara doar si poate, Romeo si Julieta a lui Shakespeare. Orice cuplu de indragostiti din zilele noastre doreste sa isi traiasca povestea de iubire cu aceeasi inflacarare. Sfarsitul protagonistilor shakespearieni este, insa, unul trist. Pentru ca iubirea voastra sa nu aiba sfarsit, noi dorim sa fim complicii destinului si sa iti oferim, daca nu viata vesnica, macar clipe speciale de rasfat in doi care sa va ramana in amintire intreaga viata.

    Vrei sa ai parte de clipe magice alaturi de jumatatea ta? Alege pachetul-cadou ce include un atelier privat de praline si o sesiune de masaj in doi!

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • un atelier privat de praline alaturi de specialistii de la Guilty Pleasure. Experienta va debuta cu povestea ciocolatei de la origini pana la produsul finit “pralina”. Va urma o sesiune de degustare de ciocolata de diverse origini, pentru ca cei doi indragostiti sa isi poata alege aroma favorita. Partea preferata, joaca cu ciocolata, abia acum va incepe, caci fiecare se va juca efectiv cu cate 300 gr de ciocolata si isi va realiza singur pralinele. La finalul experientei cei doi vor lua acasa cu mandrie pralinele “productie proprie”;
    • un ritual SPA pentru doi intr-o locatie moderna si eleganta a partenerului nostru EdenSpa. Sugestiv intitulat ”Champagne & Chocolate – Couple Relaxing Massage” si avand o durata de 90 de minute, tratamentul va contine un rasfat suprem pe baza de ciocolata si sampanie pentru ca cei doi indragostiti sa se bucure de fiecare clipa impreuna.
    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Masaj Cuplu EdenSpa| Adresa: Strada Paris nr 21 sau Calea Victoriei nr 56 sector 1, Bucuresti | Program: Luni-Vineri 09:00-21:00 Sambata 10:00-19:00, Duminica 10:00-19:00 | Nr participanti: 2 | Durata: 90 min
    Atelier Praline Guilty Pleasure | Adresa:Str. Sergent Constantin Boghiu, nr.12b, sect. 1, Bucuresti  | Program: Luni – Vineri: 8:30- 14.30 | Nr participanti: 2 | Durata: 2-3 ore
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Masaj de cuplu cu ciocolata si atelier privat de praline”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente