cadou Challenge by Andrei Rosu - complice.ro
Challenge by Andrei Rosu

Antrenament fizic si mental de anduranta, dedicat exclusiv si personalizat, cu Andrei Rosu

1,400 lei

Compare

Completeaza cadoul adaugand un insotitor

Adauga o persoana suplimentara care sa participe la antrenament
Cadou Challenge by Andrei Rosu (antrenament fizic si mental de anduranta, cu Andrei Rosu)

“De maine ma apuc serios de treaba!” Este replica pe care cu totii o rostim destul de des, referindu-ne la o schimbare pe care dorim sa o adoptam. Fie ca este vorba despre a petrece mai mult timp cu familia si prietenii, despre a dedica mai mult timp pasiunilor noastre (cititul, calatoriile etc), sau chiar adoptarea unui stil de viata sanatos si sportiv, mai intai facem un plan. De la acesta si pana la fapta, insa, uneori pare un drum lung.

Daca cineva isi propune sa faca mai mult sport, sa castige o cursa de alergare sau chiar un triatlon (daca a trecut deja cu bine de cateva probe de efort fizic), in mod sigur ii trebuie un plan bine pus la punct, care sa cuprinda atat antrenamente fizice cat si un antrenament mental. Iar acest plan trebuie pus in practica cat mai curand. Pentru pregatirea fizica lucrurile par simple: alergare, bicicleta, inot, mers la sala, poate lucrat chiar cu un antrenor personal. Insa deloc de neglijat este antrenarea psihicului pentru a face fata schimbarilor si efortului sustinut.

Complicele nostru pentru un plan reusit este chiar Andrei Rosu, care va deveni antrenor personal cu un singur obiectiv: succesul.

Iti doresti sa oferi cuiva drag sansa de a iesi invingator intr-o competitie cu altii sau cu el insusi? Sau ai chiar tu nevoie de motivatie pentru a face schimbarea pe care ti-o doresti in stilul de viata? Alege pachetul “Challenge by Andrei Rosu” si antrenamentele vor capata o noua dimensiune, demna de un invingator.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un antrenament fizic si mental de anduranta dedicat si personalizat, in compania lui Andrei Rosu.

Andrei are un palmares impresionant, care il recomanda ca mentor al oricarui sportiv amator. In 2009 a decis sa efectueze cateva schimbari in viata sa, astfel incat sa devina un model real pentru copiii sai. De atunci si pana in prezent a reusit constant sa isi invinga temerile si tentatia de a ramane in zona de confort, iar schimbarile facute au avut un impact major asupra lui si a familiei sale, dar si asupra multor oameni pe care i-a inspirat. Dintre reusitele sale sportive enumeram doar cateva:

– Recordul mondial pentru cea mai rapida finalizare a circuitului 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente;

– Primul om din lume care a cantat la tobe la Polul Nord;

– 177 de kilometri parcursi in cadrul unei alergari non-stop intre Brasov si Bucuresti in scop caritabil;

– Primul roman care a terminat o competitie ultra triatlon, respectiv Double Iron Florida (7.6 km inot, 360 km bicicleta, 84 km alergare, in maxim 36 de ore);

– Castigator al Cupei Mondiale de Triplu Ultra Triatlon (11.4 km inot, 540 km bicicleta, 126 km alergare) si locul 2 la Quintuple Ultra Triathlon, Virginia (19 km inot, 900 km bicicleta, 210 km alergare);

– Prima traversare (inot) a Canalului Manecii, in cadrul ultra-triatlonului Arch2Arc (140 km alergare, 50 km inot, 300 km pedalat).

Astfel, cine primeste acest cadou va avea sansa ca timp de 2h sa se antreneze fizic, si mai ales, mental sub indrumarea lui Andrei Rosu pentru a rezista la efort si pentru a depasi obstacole. Si, pentru ca uneori ne luam motivatia si de la cei de langa noi, in procesul de comanda poti adauga o persoana suplimentara pentru un antrenament comun. Va fi ocazia perfecta pentru a invata multe aspecte folositoare pentru o viata sanatoasa si sportiva.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: antrenament fizic si mental de anduranta

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Antrenament Fizic Si Mental De Anduranta

Andrei Rosu
Participanti: 1
Durata: 2 ore
Locatie: Stadionul Dinamo sau Parcul Herastrau
Program: luni – vineri: 05.00 – 22.00

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Challenge by Andrei Rosu”