Bright future!

Bani simbolici pentru un mesaj inspirat

100 lei

Mesaj scris pe eticheta

Alege mesajul care va fi scris pe eticheta


Stoc epuizat

Compare

 

De cele mai multe ori evitam cadourile in bani pentru ca sunt reci si uneori mai transmit si nepasare sau neimplicare in a cauta ceva potrivit. In plus, banalul plic nu este deloc demn de un cadou surpriza. Dar noi am acceptat provocarea si am conturat un cadou cu bani, intr-un ambalaj surprinzator: un bec!

A aparut astfel o solutie care se potriveste in nenumarate situatii. Atunci cand vrei sa daruiesti ceva simbolic unui prieten care este agent de vanzari motivat de comision… sau unei prietene care lucreaza intr-o banca ori care incaseaza bani intr-un magazin… sau celui din grupul vostru care nu lasa niciodata bacsis… ori cuiva care trece printr-o perioada determinata sau nedeterminata de economii… sau chiar copilului tau pentru care ai facut multi ani economii ca sa mearga la o anumita scoala sau ca sa ii cumperi ceva destul de scump… Si lista poate continua.

Dar cel mai bine identifici tu situatia potrivita si alegi acest cadou pentru a surprinde pe cineva cu un mesaj sugestiv!


Cadoul Contine

•bec sticla, fara mecanism intern
•15 bacnote de cate 1 leu in interiorul becului + 1 moneda 10 bani lipita ca si capac
•eticheta cu mesaj
•panglica
•hartie ambalat si folie mascata cu bule pentru protectie la transport
•punga transport

Pozele sunt cu titlu informativ, obiectele din componenta pot avea forme diferite in functie de stocul de produse consumabile disponibil la un momentul efectuarii comenzii.

Livrare

Termenul de livrare este intre 5 – 7 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii.

Pentru comenzi mai mari de 10 bucati te rugam sa ne contactezi prin formularul de contact, prin mail sau la 0720 15 30 15.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Bright future!”