cadou Boys day out - complice.ro
Boys day out

Adrenalina raftingului si parfumul vinurilor romanesti, un cadou ametitor pentru patru prieteni adevarati

1,320 lei

Compare

Cadou Boys day out (rafting pe Buzau si o sesiune privata de degustare de vinuri pentru 4 prieteni)

Prietenia este foarte importanta, mai ales in lumea baietilor si a barbatilor. Acestia tin mult la camaraderie si pastreaza prieteniile din copilarie pana la maturitate. Poate ca barbatii intre ei nu vorbesc atat de multe lucruri ca femeile, ei fiind mai mult inclinati spre actiune, dar sigur apreciaza la fel de mult timpul petrecut impreuna, pe care prefera sa il umple cu activitati sportive in special.

Astfel, pentru patru prieteni adevarati am creat un pachet cadou ce le ofera ocazia sa petreaca o zi impreuna distrandu-se, simtindu-se bine, experimentand activitati potrivite pasiunilor lor.

Vrei sa oferi un cadou inedit unui barbat drag tie sau cauti o alternativa la petrecerea burlacilor? Cu pachetul cadou „Boys day out”, 4 prieteni vor trai impreuna o aventura de o zi si vor avea parte de distractie, voie buna si experiente memorabile.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • un traseu de rafting pe raul Buzau, alaturi de complicii nostri de la Romanian Adventure.

Acestia sunt specializati in turismul de aventura inca din 2003.  Echipa Romanian Adventure este alcatuita din traineri si instructori din cele mai diverse domenii de activitate: sportiv, militar, traineri de comunicare, instructori auto-moto, geografi, specialisti in turism… etc.

Mai exact traseele se situeaza in zona de nord a judetului Buzau, la limita cu judetul Brasov, intre Muntii Siriu si Penteleu, zona ce detine un numar mare de obiective turistice, cele mai multe aproape necunoscute: asezari rupestre, zone cu trovanti, lacuri montane, cascade, rauri involburate dar si curiozitati precum Focul Viu. Dar partea cea mai atractiva a zonei este fara indoiala salbaticia uluitoare a locurilor. Traseul de rafting porneste in amonte de localitatea Nehoiu si are o lungime de aproximativ 9 km. Sectiunile de rau au zone rapide care creeaza senzatii tari, dar si zone cu bazine naturale, in care echipa poate sa coboare din barci si sa se racoreasca.

Gradul de dificultate al traseului este de nivel mediu, riscurile fiind practic inexistente, astfel incat river raftingul se adreseaza tuturor doritorilor. Echipajul unei ambarcatiuni va fi format din 4-7 participanti + 1 ghid. Barcile de rafting sunt barci speciale, construite dintr-un material foarte rezistent la frecare si lovituri. Inainte de a incepe coborarea de rafting, echipajul va fi instruit de catre echipa Romanian Adventure privind modul in care va decurge activitatea si tot ceea ce trebuie facut pe durata intregii coborari.

  • o degustare de vinuri romanesti alese, alaturi de complicii de la Vinland, in cadrul elegant oferit de wine-barul 1000 de Chipuri.

Wine-barul 1000 de Chipuri a fost deschis in anul 2010, fiind printre primele astfel de locatii din Bucuresti. Este gazduit intr-o cladire interbelica din zona istorica a centrului orasului, ce ii confera eleganta si mult stil. Aici cei patru camarazi vor avea placerea sa deguste 5 soiuri de vinuri romanesti: Feteasca Alba, Cramposie sau Tamaioasa Romaneasca, Rose / Feteasca Neagra sau Shiraz, Negru de Dragasani, Feteasca Neagra. Aromatele vinuri vor fi insotite de un platou mixt de branzeturi si mezeluri si desigur de o sticla de apa plata pentru ca papilele gustative ale invitatilor sa fie alintate. Bineinteles, profesionistul in arta vinurilor de la Vinland ii va insoti pe toti, prezentandu-le si povestindu-le despre istoria si tainele acestor licori magice.

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: rafting pe Raul Buzau si degustare privata de vinuri romanesti.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse.

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Traseu Rafting

Romanian Adventure
Locatie: Nehoiu
Perioada: martie – octombrie
Nr participanti: 4
Durata: 1.5 – 2.5 ore. Turele de rafting sunt organizate in zilele de sambata si duminica, incepand cu ora 10:00 sau 12:00

Echipament obligatoriu:
* costum de baie, prosop
* combinezon si incaltaminte de neopren furnizate de organizatori

Servicii incluse:
* instructaj
* echipa de traineri
* echipament complet
* transfer de la punctul de finish la zona de start, in vederea recuperarii automobilelor
* masina de asistenta pe durata coborarii
* coborare de rafting pe distanta de aproximativ 10 km

Degustare Privata De Vinuri Romanesti

Vinland
Locatie: Wine-bar 1000 de Chipuri
Adresa: Str. 11 Iunie nr 17, sector 4, Bucuresti
Program: Luni – Duminica 10:00 – 23:00
Nr participanti: 4

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Boys day out”

Etichetă: .