Beaute

975 lei

Un cadou personalizat de beauty, placut si util oricarei doamne sau domnisoare!

Pret experienta:
Pret optiuni suplimentare:
Valoare totala:
+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou Beaute (pachet individual de beauty si un masaj relaxant)

    Frumusete. Beauty. Beaute. Scheunheit. Belleza. Un singur concept si atat de multe feluri de a-l exprima. Frumusetea este un atribut superlativ al oricarei femei si se refera la aspectul fizic si, deopotriva, la suflet.

    Precum cuvantul poate fi exprimat in atat de multe feluri, asemenea si conceptul in sine este reprezentat in realitate in diferite moduri. O femeie este frumoasa indiferent ca este blonda sau bruneta, inalta sau miniona, slabuta sau cu forme. Frumusetea sta in increderea pe care o are in ea insasi, aspect ce transpare imediat atunci cand EA tine capul sus, iar privirea ii este luminoasa.

    Pentru ca increderea de sine sa nu lipseasca niciodata, orice femeie poate apela la cateva mici trucuri de infrumusetare: machiaj, tratamente faciale si corporale, hair-styling… etc, pe care noi le-am pus laolalta intr-un pachet cadou special si… frumos.  Complicele nostru in mentinerea frumusetii doamnelor si domnisoarelor este chiar Adina Necula, a Modern Lady – Fashion Stylist & Beauty Adviser, primul blogger de beauty din Romania.

    Vrei sa contribui la infrumusetarea exterioara a unei doamne sau domnisoare? Ofera-i in dar cadoul “Beaute” care contine un pachet individual de beauty si un tratament corporal relaxant, iar starea de bine de la exterior se va transmite si la interior, sporindu-i increderea in sine.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • un pachet individual de beauty alaturi de Adina Necula

    Prin profesia sa de consilier in imagine si stil, domeniu in care activeaza de peste un deceniu, Adina transforma viziunea unui creator, brand sau individ intr-o aparitie de exceptie, modeland cu pasiune acele elemente definitorii ale personalitatii.

    Cine va primi acest inedit cadou se va bucura de o intalnire de 2-3 ore cu Adina, in orice locatie la alegerea clientei sau online, ocazie cu care isi va desavarsi imaginea exterioara, dar si starea de bine interioara. Adina va intocmi o fisa personalizata de analiza si diagnosticare a conditiei tenului clientei, ii va face recomandari referitoare la ritualul zilnic de ingrijire avand in vedere produsele de skincare utilizate, pentru care ii va oferi si indicatii exacte de utilizare corecta. Daca este cazul, Adina ii va recomanda produse cu actiune specifica asupra anumitor probleme particulare ale tenului sau proceduri si tratamente faciale si corporale menite sa ofere raspuns unor probleme punctuale sau sa completeze rutina de frumusete prin potentarea efectelor produselor cosmetice. Clienta va fi sfatuita cum sa-si adapteze ritualul zilnic de ingrijire astfel incat acesta sa raspunda nevoilor sale particulare si sa intruneasca asteptarile individuale.

    Ulterior acestei intalniri, Adina va pregati si va trimite prin email in 24h un meniu detaliat de beauty, care consta in: recomandarea produselor de ingrijire zilnica (dimineata si seara), ordinea si modalitatea de utilizare a acestora, schema de skincare atat pentru timpul saptamanii cat si pentru weekend (alternanta produselor, completarea cu masti faciale sau brume revitalizante etc).

    La un interval de 28 de zile de la punerea in aplicare a recomandarilor, Adina va reveni la clienta pentru un follow-up amanuntit al rezultatelor tuturor procedurilor si produselor recomandate.

    Suplimentar, in procesul de comanda, pachetul poate fi completat si cu o sesiune personala de shopping pentru produse de beauty in care Adina ii poate impartasi clientei “live” tips&tricks esentiale despre cum sa isi aleaga culoarea potrivita a fondului de ten in lumina artificiala din magazine, cum sa selecteze rujul care o pune in valoare etc.

    • un ritual SPA marca EdenSPA ce ii va cuceri toate simturile: Tiera del Fuego Escape

    O evadare plina de caldura la propriu si la figurat. Rasfat si vindecare a corpului cu o terapie rejuvenanta cu pietre calde de bazalt cu putere tamaduitoare datorita caldurii eliberate treptat, uleiuri aromate si hidratante pentru piele. Se serveste sampanie si ciocolata

    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Voucher Reprezinta contravaloarea experientelor primite: pachet individual de beauty si tratament corporal de relaxare
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Pachet Individual Beauty Adina Necula | Locatie: la adresa indicata de Clienta / Beneficiara, cu prezentarea unui test negativ PCR realizat cu max 2 zile inainte de intalnire sau cu prezentarea unei dovezi de vaccinare completa | Program: luni – vineri: 11:00 – 20:00, sambata: 11:00 – 16:00 | Nr participanti: 1 | Durata: 2-3 ore
    Masaj Eden Spa | Adresa: str. Paris nr. 21 Bucuresti | Program: Luni-Vineri 9.00-21.00, Sambata-Duminica 10.00 – 19.00 | Nr participanti: 1 | Durata: masaj 50 min
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “Beaute”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente