cadou Autobiografie online scrisa de un ghostwriter - complice.ro
Autobiografia, de un ghostwriter online

Autobiografie scrisa de un ghostwriter pe baza unor interviuri online, pentru ca generatiile urmatoare sa isi aminteasca totdeuna de acea persoana speciala!

3,000 lei

Compare

Completeaza cadoul cu formatul fizic

Adauga cartea editata premium
Cadou autobiografia scrisa de un ghostwriter profesionist in urma unor interviuri online de cunoastere

Viata omului este un domeniu foarte vast! Inca din momentul in care se naste, fiecare om incepe aceeasi mareata si interesanta calatorie, numita viata. Toate intamplarile traite in viata pot fi transpuse, cu talent, intr-o carte interesanta si captivanta, care va ramane in amintirea tuturor celor care o vor citi peste timp.

Vrei sa oferi un cadou emotionant unei persoane dragi? Ofera-i in dar o autobiografia in care un ghostwriter va surprinde momentele cele mai semnificative, pentru ca intreaga familie si generatiile urmatoare sa isi aminteasca de acea persoana speciala.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • scrierea propriei carti biografice de catre Monica Tanase, ghost-writer talentat

Pentru realizarea cartii biografice, cine primeste acest cadou va beneficia de doua intalniri online cu Monica, pentru a se cunoaste si a depana amintiri. O a treia intalnire, tot online, este rezervata pentru o persoana apropiata din anturajul protagonistului care poate povesti momente importante din viata acestuia. Vor fi trimise persoanelor apropiate cate un chestionar pe email, pentru a se putea strange cat mai multe impresii relevante pentru conceperea cartii biografice.

Sarcina care ii revine scriitorului, deloc usoara, dar foarte placuta si plina de provocari, este de a structura pe capitole filele de poveste stranse, de a contura draftul cartii si de a-i da, bineinteles, forma finala.

Dupa circa patru saptamani de creatie, beneficiarul cadoului va primi in format digital cartea de 50 de pagini scrise cu dibacie si talent, pentru a da viata cat mai fidel tuturor istorisirilor aflate.

Suplimentar se poate bifa in procesul de comanda optiunea ca aceasta carte biografica sa fie tiparita.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: carte biografica scrisa de un ghostwriter profesionist in urma unor interviuri online

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Carte Biografica

Monica Tanase
– Locatie: online (platforma skype, zoom sau asemanator)
– Nr intalniri: 3 din care 2 cu Beneficiarul (de cunoastere si feed back), 1 cu o persoana din anturaj
– Chestionar transmis pe e-mail sau realizat la telefon: 1 (pentru Beneficiar) + 1-2 persoane din anturaj
– Nr. pagini: 50 pagini
– Creare continut pentru fiecare capitol. Serviciile includ 1 draft si 1 forma editata final.
– Predare: digital (email si cd / memory stick)
– Durata (din momentul finalizarii interviurilor pana in momentul finalizarii cartii): max 4 saptamani

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Autobiografia, de un ghostwriter online”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou The art of writing curs intensiv atelier privat de caligrafie si curs de scriere creativa - complice.ro
The Art of Writing

Cadou pentru explorarea creativitatii: atelier online de scriere creativa  si un curs privat de caligrafie

990 lei

mhstudio-complice4_site
The picture of a beautiful flower

Un tablou de flori! Sau cu o singura floare: EA

1,375 lei

liv tane_site1_sepia
Story of a life

Autobiografia unei persoane dragi care are multe de povestit, o experienta vasta de impartasit si intamplari inedite de istorisit

3,300 lei