Cadou Personal painting atelier privat de pictura pe portelan pachet individual de demonstratii practice make-up longware Adina Necula - complice.ro
Personal painting

Cadou creat special pentru iubitoarele de culoare, arta si frumos!

1,050 lei

Compare

Cadou Personal painting (atelier de pictura pe portelan si pachet individual personalizat, cu demonstratii practice de make-up longwear)

In toate culturile, machiajul a ajutat la infrumusetarea chipului si a transformat adeseori un chip comun intr-o infatisare deosebita, la fel cum pictura preschimba o panza, o sticla sau chiar un portelan intr-o opera de arta.

Nu este nevoie sa fii deosebit de experimentata in arta machiajului, important este sa-ti gasesti propriul stil care, impreuna cu cateva trucuri, te vor ajuta sa maschezi imperfectiunile si sa evidentiezi ce ai mai frumos.

Tocmai despre stil, personalitate, unicitate si tips & tricks este vorba si in pachetul “Personal painting”, creat special pentru doamne si domnisoare care doresc sa se inconjoare cat mai des de arta si de frumos.

Vrei sa oferi un cadou util si personalizat unei doamne sau domnisoare speciale din viata ta? Ofera-i in dar pachetul “Personal painting” format dintr-un atelier privat de pictura pe portelan si dintr-un pachet individual personalizat, cu demonstratii practice de make-up longwear. Astfel, EA va invata de la profesionisti despre arta picturii si se va bucura de frumusetea culorilor.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • atelier privat de pictura pe portelan alaturi de artistii de la Wagner Arte Frumoase si Povesti

Wagner este o poveste pe care cei din atelier o spun pe portelan de mai mult de zece ani. Sunt ani de cautare a frumosului in orice fragment de viata si natura, in tot ce ne inconjoara. Pe baza conceptelor si planurilor Anei Wagner, alaturi de artistii-colaboratori ai atelierului, Wagner Arte realizeaza astazi o gama larga de produse de lux, unicat, dar si obiecte de serie mai mare: bijuterii sofisticate si elegante pentru doamne dar si pentru domni, seturi din portelan pentru servirea mesei, a ceaiului si a cafelei, corpuri de iluminat, mobilier pictat manual si accesorizat cu portelan Wagner.

Cursurile de pictura pe portelan sunt o forma de relaxare creativa, sustinute de profesorii Bogdan Teodorescu si Ana Wagner – artisti ai Atelierului de creatie Wagner Arte Frumoase si Povesti. Persoana care primeste acest cadou va participa la un atelier privat de pictura si va invata sa decoreze un obiect din portelan, care se poate apoi personaliza cu litere (majuscule sau mici) din aur sau platina. Organizatorii ii vor pune la dispozitie toate materialele necesare. Portelanul pictat va fi introdus in procesul tehnologic de fixare a culorilor prin arderea in cuptor special (la 850 grade C timp de 24 ore), dupa careva fi pastrat de creatoarea lui.

  • un pachet individual personalizat, cu demonstratii practice de make-up longwear, alaturi de Adina Necula – primul blogger de beauty din Romania

Prin profesia sa de consilier in imagine si stil, domeniu in care activeaza de peste un deceniu, Adina transforma viziunea unui creator, brand sau individ intr-o aparitie de exceptie, modeland cu pasiune acele elemente definitorii ale personalitatii.

Cine va primi acest inedit cadou se va bucura de o intalnire de 3-4 ore cu Adina, in orice locatie la alegerea clientei/Adinei, ocazie cu care isi va desavarsi imaginea exterioara, dar si starea de bine interioara.

In cadrul pachetului de make-up longwear, Adina ii va prezenta clientei etapele necesare pentru un machiaj de seara fara cusur: pregatirea tenului inainte de aplicarea produselor de machiaj, modalitatile de aplicare corecta a produselor de machiaj, ordinea aplicarii acestora, tehnica realizarii unui machiaj expresiv si rezistent al ochilor (tinand cont de nuanta irisului, forma ochilor si trasaturile individuale). Clienta va invata de asemenea sa aleaga culorile ideale armonizate cu nuanta parului, a irisului si cu pigmentatia tenului. Adina ii va arata si care este tehnica de conturare a fetei (contouring), de evidentiere a trasaturilor, cat si tehnici de iluminiare a tenului in punctele cheie. Nu in ultimul rand, ii va arata trucuri pentru un machiaj cu un aspect ireprosabil timp de cel putin 10 ore.

La circa 24h dupa sedinta cu Adina, clienta va primi prin email de la aceasta o recomandare de produse de make-up potrivite stilului personal si schema detaliata a aplicarii acestora.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa consulti si detaliile din sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 2 componente: atelier privat de pictura pe portelan si pachet individual personalizat, cu demonstratii practice de make-up longwear.

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Atelier De Pictura Pe Portelan

Wagner arte frumoase si povesti
Adresa: Dr. Gheorghe Marinescu nr.4, etaj 1
Program: Luni-Vineri: 10:00 -18 :00, Sambata: 10 -14 :00
Nr participanti: 1
Durata: 3 ore

Pachet Individual De Make Up

Adina Necula
Locatie: la adresa indicata de Clienta / Beneficiara
Program: luni – vineri: 11:00 – 20:00, sambata: 11:00 – 16:00
Nr participanti: 1
Durata: 2-3 ore

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “Personal painting”

Ati putea dori, de asemenea…

Cadou Express yourself atelier de pictura pe portelan atelier de scriere creativa wagner Liviana Tane - complice.ro
Express yourself

Cadou pentru cei iubitori de arta si dornici de relaxare: atelier de pictura pe portelan si atelier online de scriere creativa

575 lei

cadou Make-up your scent Adina Necula personal shopping make-up demonstratii practice - complice.ro
Make-up your scent

Sesiune individuala de make-up si atelier olfactiv – un cadou rafinat si util pentru o prezenta feminina remarcabila

950 lei

cadou Beaute Adina Necula - complice.ro
Beaute

Un cadou personalizat de beauty, placut si util oricarei doamne sau domnisoare!

675 lei