cadou 4 sesiuni online all about skincare cu Adina Necula - complice.ro
4 sesiuni online ALL ABOUT SKINCARE

Un cadou pentru ca tenul ei sa vibreze de sanatate si frumusete in fiecare zi!

1,150 lei

Compare

Cadou 4 sesiuni online ALL ABOUT SKINCARE (sesiuni online de ingrijire a tenului alaturi de Adina Necula – primul blogger de beauty din Romania)

Toate femeile isi doresc un ten frumos insa, pentru ca mass media ne bombardeaza cu foarte multe informatii, este foarte greu sa luam o decizie corecta pentru noi si nu stim in cine si mai ales in ce produse sa avem incredere. De aceea am apelat la ajutorul unui specialist in beauty pentru a ne invata pe parcursul a catorva sesiuni online tot ceea ce trebuie sa stim pentru o ingrijire corecta si completa acasa.

Vrei sa oferi un cadou practic si feminin unei doamne speciale din viata ta? Ofera-i 4 sesiuni online de ingrijire a tenului alaturi de primul blogger de beauty din Romania si va avea sansa sa invete de la un specialist in beauty cum sa straluceasca in fiecare zi.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • 4 sesiuni online ALL ABOUT SKINCARE, alaturi de Adina Necula – primul blogger de beauty din Romania

Prin profesia sa de consilier in imagine si stil, domeniu in care activeaza de peste un deceniu, Adina transforma viziunea unui creator, brand sau individ intr-o aparitie de exceptie, modeland cu pasiune acele elemente definitorii ale personalitatii.

Cine va primi acest cadou se va bucura de 4 intalniri online, din confortul propriei case, cu Adina, ocazie cu care isi va improspata si desavarsi imaginea exterioara, aspect ce se va reflecta si asupra starii de bine interioare.

Temele abordate vor fi:
a. Curatarea si purifierea tenului – care sunt etapele ce nu trebuie ocolite, ce produse se potrivesc in functie de tipul de ten, cum se aplica si in ce ordine
b. Ce inseamna o rutina de ingrijire a tenului si cum se alcatuieste astfel incat sa serveasca cel mai bine nevoilor individuale
c. Ce tratamente cosmetice se pot efectua acasa, cum ajuta acestea si la ce dispozitive inteligente este recomandat sa apeleze
d. Step-by-step: secretele unei pieli sanatoase si frumoase pe termen lung, ingrediente simple si eficiente care trebuie incluse in rutina de ingrijire, tips&tricks cu rezultate imediate pentru diferite situatii.

  • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea experientei primite: sesiuni online de ingrijire a tenului alaturi de primul blogger de beauty din Romania

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Sesiuni Online De Skin Care

Adina Necula
Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Sunt necesare o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop
Nr participanti: 1
Durata: 1,5 ore / sesiune
Nr sesiuni: 4
Frecventa: 1 sesiune / saptamana

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “4 sesiuni online ALL ABOUT SKINCARE”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou curs online de makeup basic sau longware cu Adina Necula - complice.ro
Make-up individual online

Sesiune online de automake-up sub indrumarea Adinei Necula, primul blogger de beauty din Romania

400 lei

cadou Scent Lab - complice.ro
Scent lab

Un atelier olfactiv privat, pentru pasionatii de esente, fie ele discrete sau tari!

600 lei

cadou ie personalizata si curs curs eyeshadow look online cu Adina Necula - complice.ro
Ie personalizata si eyes makeup online

Un cadou feminin care ii va pune in valoare stilul, oriunde s-ar afla!

1,300 lei

Cadou Make-up first steps sedinta foto profesionista si sesiune de make-up personalizata - complice.ro
Make-up first steps

O sesiune privata de make-up pentru adolescente si o sedinta foto profesionista pentru o domnisoara care doreste sa isi desavarseasca feminitatea!

1,650 lei

cadou Diva Look coafat make-up photo shooting- complice.ro
Diva Look

Un cadou feminin pentru o adevarata diva: coafat, make-up si sedinta foto!

1,000 lei

cadou Make-up your scent Adina Necula personal shopping make-up demonstratii practice - complice.ro
Make-up your scent

Sesiune individuala de make-up si atelier olfactiv – un cadou rafinat si util pentru o prezenta feminina remarcabila

950 lei