4 sesiuni online ALL ABOUT MAKEUP

1.600 lei

All about make-up, iar Ea va atrage privirile tuturor cu un machiaj perfect

+

  •  VERIFICA DISPONIBILITATEA CADOULUI PENTRU O DATA FIXA

    Asigura-te ca experienta este disponibila

    Vrei sa verifici disponibilitatea experientei pentru o anumita data si un anumit interval orar? Lasa-ne mai jos informatiile necesare, iar noi vom verifica cu partenerul si te vom informa in cel mai scurt timp posibil.


      Share

    Cadou 4 sesiuni online ALL ABOUT MAKE-UP (sesiuni online de make-up alaturi de Adina Necula – primul blogger de beauty din Romania)

    Muzicianul Gene Simmons spunea ca “Machiajul este pur si simplu o extensie a personalitatii tale, iar culorile, hainele si machiajul, toate exprima si spun cate ceva despre tine.”

    Pentru ca machiajul si intregul aspect exterior sa te faca sa te simti bine la interior si sa spuna numai lucruri frumoase si pozitive despre tine, Doamna, iti propunem sa te intalnesti online cu un specialist in beauty pentru a te invata all about make-up.

    Vrei sa oferi un cadou surprinzator de feminin unei persoane de sex feminin dragi sufletului tau? Ofera-i pachetul 4 sesiuni online ALL ABOUT MAKE-UP si se va bucura sa (re)descopere placerea de a se lasa privita si admirata in orice imprejurare.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de:

    • 4 sesiuni online ALL ABOUT MAKE-UP, alaturi de Adina Necula, primul blogger de beauty din Romania

    Prin profesia sa de consilier in imagine si stil, domeniu in care activeaza de peste un deceniu, Adina transforma viziunea unui creator, brand sau individ intr-o aparitie de exceptie, modeland cu pasiune acele elemente definitorii ale personalitatii.

    Cine va primi acest cadou se va bucura de 4 intalniri online, din confortul propriei case, cu Adina, ocazie cu care va afla toate secretele artei machiajului.

    Temele abordate vor fi:

    1. Etapele pregatirii tenului inainte de machiaj
    2. Realizarea unei baze de make-up perfecte: corectarea imperfectiunilor si a discoloratiilor, acoperirea cearcanelor sau a cicacitricilor, alegerea si aplicarea corecta a fondului de ten, alegerea si folosirea corecta a pensulelor/buretilor pentru machiaj
    3. Machiajul ochilor: etape, tehnici, tipuri de farduri de pleoape, alegerea si aplicarea mascarei, conturarea sprancenelor
    4. Tehnici de conturare a fetei, machiajul buzelor si metode prin care poti spori rezistenta make-up-ului
    • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

    Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

    Voucher Reprezinta contravaloarea experientei primite: sesiuni online de make-up alaturi de primul blogger de beauty din Romania
    Valabilitate 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse
    Personalizare Felicitare Voucherul poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.
    Sesiuni Online De Make Up Adina Necula | Locatie: online (ex de platfome: Skype, Zoom etc). Sunt necesare o conexiune buna la internet si un smartphone, o tableta sau un laptop | Nr participanti: 1 | Durata: 1,5 ore / sesiune | Nr sesiuni: 4 | Frecventa: 1 sesiune / saptamana
    Rezervarea Activitatilor Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri. Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.

    Bazat pe 0 recenzii

    0.00 Total
    0%
    0%
    0%
    0%
    0%
    Lasa prima recenzie pentru “4 sesiuni online ALL ABOUT MAKEUP”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Write a review

    Recenzii

    Inca nu sunt recenzii.

    Close Cosul meu
    Close Lista de dorinte
    Close Vazute recent
    Close
    Close
    Categorii
    Newsletter

    Afla din timp despre cele mai inedite experiente