cadou 3 sedinte personalizate de stil online cu irina markovits - complice.ro
3 lectii de stil online cu Irina Markovits

Un cadou practic prin care va invata de la un stilist cum sa isi construiasca garderoba si sa isi pregateasca tinute armonioase

1,900 lei

Compare

Cadou 3 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits

Ne dorim ca in fiecare zi sa avem o tinuta de nota 10, dar programul incarcat nu ne permite sa petrecem mult timp in fata oglinzii. Am vrea ca cineva sa ne explice toate aspectele ce tin de fashion si stilism, sa ne dea sfaturi practice si sa ne invete cum sa construim… 30 tinute in 30 minute. Pentru o astfel de persoana am creat o  invitatie speciala pentru o intalnire cu stilistul personal. Si indiferent unde s-ar afla, intalnirea poate avea loc pentru ca totul se intampla online cu Irina Markovits, stilist vestimentar si expert in tot ceea ce inseamna moda.

Vrei sa oferi un cadou practic care sa cuprinda lectii personalizate de fashion si stilism in confortul propriei case? Ofera pachetul cu 3 lectii individuale de stil online cu Irina Markovits pentru ca cine primeste acest dar sa aiba o imagine impecabila in fiecare zi.

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

  • 3 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits

Experienta incepe cu o conversatie prin video call (de circa 45 de minute), in care Irina va contura profilul stilistic, va clarifica ce nevoi si dorinte are destinatarul/a acestui cadou, pentru ca apoi sa stabileasca temele si datele urmatoarelor sedinte online.

Ulterior, pe o perioada de cateva saptamani, vor fi programate o serie de 3 “lectii de stil” virtuale. La fiecare lectie Irina va explica cate o tema importanta de stil personal si va analiza si evalua “temele practice pentru acasa”, pe care cel/cea care primeste acest dar le primeste la finalul fiecarei lectii.

Fiecare din cele 3 lectii contin cate o tema esentiala din ABC-ul stilismului personal:

  • silueta si proportiile tinutelor;
  • culori si reguli ale combinatiilor cromatice
  • constructia de tinute si de garderoba;

Bonus: a 4-a sesiune virtuala este dedicata evaluarii progresului, concluziilor si creionarii unui “plan de actiune” stilistic personal, pentru viitoarele 3 luni.

In concluzie, cine va primi acest cadou va obtine:

  • 4 intalniri personalizate cu durata de 60 de minute care includ “teme pentru acasa” practice (+ a 4-a sedinta este dedicata concluziilor si planificarii de shopping)
  • Instrumente practice (de la o fisa de inventariere a garderobei si exercitii de evaluare a propriei tinute, pana la indicatii concrete pentru shopping online)
  • Recomandari individuale (in functie de masuratori, infatisare, stil personal, buget, activitati zilnice)
  • Feedback personalizat (pentru fiecare tinuta fotografiata, tema pentru acasa, cerinta de shopping etc)

 

  • o scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.


Voucher

Reprezinta contravaloarea urmatoarelor categorii: 3 lectii personalizate de stil online cu Irina Markovits

Valabilitate

Voucherul este valabil 6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe acesta.

Personalizare

Voucherul poate contine o felicitare elegant ambalata, personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, numele destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Consiliere Stilism

Se va realiza alaturi de Irina Markovits online (platforma skype, zoom sau asemanator)
Program: stabilit de comun acord
Nr sesiuni: o intalnire de cunoastere, 3 sesiuni de 60 de minute si inca o sedinta bonus de 60 de minute

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri, precum si de conditiile meteorologice necesare pentru desfasurarea activitatilor in siguranta deplina.

Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “3 lectii de stil online cu Irina Markovits”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Her romanian style ie personalizata la comanda - complice.ro
Her romanian style

IA – un cadou personalizat, cu stil, caracterizat prin traditie adusa in contemporan

1,175 lei

Outfit sessions
Outfit Sessions

Stie ca imaginea conteaza? Atunci ofera-i in dar serviciile personalizate ale unor profesionisti in stil vestimentar si fotografie

1,875 lei

scent of a woman
The scent of a woman

Ofera-i in dar schimbarea de stil pe care si-o doreste si experienta parfumata a unui alt fel de “shopping”! 

3,600 lei