Cadou 2 super wheels sesiune motor in poligon raliu pe circuit evo rally masaj bete bambus - complice.ro
2 wheels super drive

Un cadou masculin si totodata plin de rasfat pentru un barbat special din viata ta!

3,000 lei

Lista articole favorite
Lista articole favorite
Compare

Cadou 2 wheels super drive (o sesiune cu motorul in poligon, o experienta completa pe circuit si un masaj cu bete de bambus)

Serviciul, stresul, agitatia, monotonia de zi cu zi sau pur si simplu dorinta de a evada pret de cateva ore emotional si spiritual, ii determina pe multi barbati sa isi gaseasca un hobby, o pasiune de care sa se poata bucura lesne in timpul liber.

Una din cele mai des intalnite pasiuni ale domnilor este, bineinteles, condusul. Fie ca este pe patru sau pe doua roti, condusul ajuta la relaxare dar permite, din cand in cand, sa simti si fiorii adrenalinei.

Insa atunci cand vrei sa faci o declaratie speciala barbatului din viata ta sau sa impresionezi placut un domn deosebit, incerci sa iesi in evidenta cu un cadou surprinzator care sa imbine toate ingredientele unor experiente memorabile.

Vrei sa oferi un cadou inedit, personalizat, plin de stil, masculinitate, adrenalina si rasfat unui barbat special din sufletul tau? Ofera-i in dar pachetul “2 wheels super drive” care contine o sesiune in poligon de cunoastere a unei motociclete, o experienta EVO Rally pe circuit si un masaj cu bete de bambus. Persoana care primeste acest dar se va simti apreciata si pretuita, iar amintirea unor experiente unice il vor insoti inca mult timp.

 

Cine va primi acest cadou se va bucura de:

 • o sesiune de cunoastere a unei motociclete si de invatare a catorva tehnici esentiale de motociclism in poligonul Hey Moto

Hey Moto este scoala unde se poate obtine permisul de conducere sub indrumarea unei echipe de instructori cu inalt nivel profesional, cu experienta vasta si pasiune veritabila pentru motociclete si masini. Cei cu spirit liber vor ajunge sa afle toate secretele si sa stapaneasca orice tip de „motor”, avand abilitatile practice necesare, dar si nivelul de prudenta care sa le ofere siguranta, nu doar placere.

Sedinta individuala privata din acest cadou este momentul ideal sa afle ce inseamna si ce presupune condusul unei motociclete! Aceasta experienta se va desfasura in poligon, alaturi de instructorul Cristian Anghel. Beneficiarului i se va face prezentarea motocicletei, a comenzilor de plecare si franare, de schimbare a vitezelor, astfel ca la finalul celor 2 ore didactice a cate 50 de minute sa isi poata da seama daca in suflet i s-a sadit o noua pasiune si poate chiar decide sa continue lectiile pentru obtinerea permisului.

Inainte de plecare, ca amintire a acestei expetiente va primi cadou o cagula si ghidul motociclistului incepator.

 • o experienta completa Evo Rally pe circuitul Academiei Titi Aur alaturi de un instructor profesionist care consta in:
  • O sesiune de brief de securitate si reguli pe circuit
  • O sesiune in simulator de rasturnare la 90 si 180 de grade
  • O sesiune in simulator de impact cu un obstacol fix
  • Condusul unei masini cu doua volane alaturi de un instructor dedicat
  • Condusul unei masini cu roti libere alaturi de un instructor dedicat
  • Mersul cu masina de raliu a lui Titi Aur: Mitsubishi EVO IX, pe traseu mixt asfalt-macadam, in calitate de copilot
  • Pilotarea pentru 8 ture de circuit a unui Renault Megane GT sau a unui Renalult Clio Trophy RS, cu instructor in dreapta (1 tura de recunoastere circuit, 1 tura de incalzire, 5 ture de circuit, 1 tura de racire)
  • Pilotarea pentru 8 ture de circuit a unui Audi RS4, cu instructor in dreapta (1 tura de recunoastere circuit, 1 tura de incalzire, 5 ture de circuit, 1 tura de racire)

Academia Titi Aur este cel mai complex autodrom din Europa de est, care se intinde pe 12.5 ha. Este un circuit mixt: asfalt, off road si macadam. Pista de asfalt are zone cu aderente diferite, o lungime de 1.2 km si o latime de 12 m. Zona de off road se intinde pe un kilometru, are un traseu variat si o rampa de echilibru, iar pista de macadam are 1,2 km, 8 metri latime si doua saritoare spectaculoase. Aici este locul unde fiecare sofer poate veni pentru a-si imbunatati stilul de conducere a autovehiculului.

 • un masaj cu bete de bambus la Centrul Shakti

Pentru ca tocmai a experimentat activitati intense, este posibil sa aiba dureri musculare datorate faptului ca și-a încordat anumite grupe de muschi mai mult decat de obicei. De aceea noi credem ca are nevoie de un masaj care sa il stimuleze puternic pentru a se revigora dar si de un masaj de intretinere care sa-i asigure mentinerea tonusului muscular si psihic.

Povestea Centrului Shakti a inceput in Dharamshala, Tibetul in exil, acolo unde cei doi care au pus bazele acestui centru au fost ca sa isi recapete starea de bine, armonia interioara si echilibrul pierdute in tumultul ritmului modern de viata. La intoarcerea acasa, au revenit cu visul de a planta semintele starii de bine în viata a cat mai multor oameni. Astfel, în 2011 ia nastere Centrul Shakti. Conceptul este construit în jurul a 3 piloni si anume: minte, trup si suflet, fiind oferite solutii pentru obtinerea starii de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, pilates, bodyart etc dar si prin servicii clasice de infrumusetare. Clientilor le este oferita o stare completa de well-being, iar echipa de specialisti ai centrului transmite in fiecare moment, prin fiecare gest sau recomandare, faptul ca ceea ce propune acest centru-spa este, de fapt, un stil de viata.

 • scrisoare electronica personalizata ce contine o detaliere exacta a fiecarei experiente incluse in pachet, pe care o primesti prin e-mail si o oferi fie electronic, fie printata persoanei dragi tie. In cazul in care consideri mai potrivit, scrisoarea (insotita si de o felicitare cu mesajul tau) poate ajunge la tine prin curier, contra-cost, ambalata elegant pentru a fi inmanata fizic persoanei pe care vrei sa o surprinzi.

Pachetul cadou poate fi personalizat la cerere.

Te rugam sa citesti si sectiunea “Informatii aditionale“.


Voucher

Reprezinta contravaloarea celor 3 componente: o sesiune in poligon de cunoastere a unei motociclete, o experienta pe circuit si un tratament revigorant

Valabilitate

6 luni de zile de la data emiterii acestuia, data valabilitatii fiind specificata pe voucher, timp in care se vor finaliza toate experientele incluse

Personalizare Felicitare

Voucherul fizic, contra-cost, poate contine o felicitare personalizata la cerere cu numele celui care daruieste, al destinatarului si cu mesajul transmis. Personalizarea se face prin completarea formularului regasit in pasii procesului de cumparare online.

Sesiune Privata Motociclism

Hey Moto
Nr participanti: 1
Durata: 2 ore didactice a cate 50 de minute
Locatie: Poligon Str. Electronicii nr 48, Bucuresti
Program: luni – vineri: 08-20
sambata: 10-16

Experienta Evo Rally

Academia Titi Aur
Locatie: DN1A, Soseaua Bucuresti-Targoviste 205, Cocani, Crevedia Academia Titi Aur
Nr participanti: 1
Durata: 180 min
Program: luni – duminica: 09.00 – 21.00

Masaj Cu Bete De Bambus

Centrul Shakti
Adresa: str Cristofor Columb nr 3
Program: L-S 9:00 – 21:00
Nr participanti: 1
Durata: 60 min

Rezervarea Activitatilor

Rezervarea poate fi facuta prin formularul de contact, prin mail sau sunand la numarul 0720 15 30 15 cu cel putin 2 saptamani inainte, in functie de disponibilitatea colaboratorilor nostri si de conditiile meteorologice.
Perioada disponibila pentru rezervari nu include zilele care reprezinta sarbatori legale.


Nu exista comentarii

Fii primul care scrie un comentariu “2 wheels super drive”

Ati putea dori, de asemenea…

cadou Moto Test motor in poligon cu instructor si tratament spa pentru el - complice.ro
Moto Test

Cadoul masculin potrivit pentru barbatii care doresc sa isi urmeze visele si sa isi testeze pasiunile pe motor

700 lei

cadou Fast pulse tandem parapanta kart circuit - complice.ro
Fast pulse

Adrenalina, senzatii tari si puls accelerat: un zbor de lunga durata cu parapanta si o cursa extinsa cu kartul pe circuit

650 lei