Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

Adrenalina si energie pentru cei mai aventurieri dintre noi

Ne plac surprizele, cadourile si, mai ales, experientele memorabile! Desigur, cate persoane, atat de multe dorinte, insa din fericire complice.ro face ca orice nazuinta sa devina realitate. Totusi, uneori pare ca nu gasim cadoul ideal sau pur si simplu suntem tematori ca nu ii va produce o bucurie incredibila celui caruia i-l oferim. Pe langa faptul ca oferim consultanta in alegerea cadoului perfect, putem sa iti oferim o supriza personalizata pentru persoana careia ii este adresata. Poate te gandesti ca pentru un impatimit al adrenalinei alegerea unui cadou ar fi o provocare, insa noi credem ca avem cateva solutii care il vor incanta mai mult decat te astepti.

Un cadou perfect pentru un pasionat al sporturilor extreme nu poate fi decat ceva care sa il antreneze in activitati de acest tip. Iti propunem alegerea unei experiente complete, precum este pachetul Rafly ce presupune o cursa extinsa de raliu pe circuit si un zbor de lunga durata in tandem cu parapanta. De-a dreptul impresionant, nu? Pentru un amator al acestor activitati, va fi o reala destindere, iar pentru cineva care le incearca pentru prima data, va fi o surpriza memorabila!

cadou flying journey tandem parapanta - complice.ro

Unei persoane energice i se va potrivi cel mai bine un cadou in acelasi ton palpitant. Sportul antreneaza in mod simultan atat fizicul, cat si psihicul, iar noi stim cea mai buna metoda prin care cele doua sa dispuna de stimulare in aceeasi masura: Train with a champ: Marian Dragulescu. Cadoul pe care l-am mentionat ofera o sesiune de antrenament alaturi de campionul Marian Dragulescu care nu doar ca va impartasi din secretele performantei si va oferi sfaturi si exercitii practice pentru a deveni cat mai bun, insa intreaga sesiune va fi o lectie despre determinare si perseverenta.

Cadou Run with Marian Dragulescu - complice.ro

Ce ar putea fi mai placut decat sa iei si tu parte la acest cadou? Mai ales daca persoana careia i-l oferi este cineva special pentru tine, intregul moment va fi cu atat mai intens. Continuam in acelasi spirit aventurier si iti propunem cadoul Up in the air. Toata actiunea presupune survol cu elicopterul, zbor cu balonul cu aer cald si salt cu parasuta pentru doua persoane. Daca tu nu te simti la fel de stapan pe situatie si nu esti cel mai mare fan al adrenalinei, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca toate activitatile se vor desfasura in atentia personalului autorizat. Experienta va fi una completa si spectaculoasa, iar cadoul tau va fi printre cele mai indragite din toate timpurile.

rsz_up_in_the_air_site

 

Give. Experience. Enjoy.

 

Catinca Paunescu