Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

4 motive pentru a alege cadourile experentiale in locul celor materiale

Iti este din ce in ce mai greu sa alegi cadourile potrivite pentru cei dragi, pentru colegi sau pentru partenerii de afaceri, indiferent de ocazie? Renunta la cadourile clasice materiale si orienteaza-te spre cele de tip experienta. Iata care sunt motivele pentru care acest tip de cadouri sunt alegerea perfecta indiferent de situatie.

  1. Experientele, mult mai apreciate de oameni

In zilele noastre cand timpul este limitat iar partea materiala nu ne mai lipseste ca inainte, alegerea unui cadou poate fi o adevarata provocare. Tocmai de aceea cadourile experentiale sunt alegerea perfecta. Cel sau cea care le primeste va avea ocazia sa se bucure de o experienta unica in viata pe care, cel mai probabil nu ar fi apucat sa o traiasca in alte circumstante. In plus, acestea sunt mult mai apreciate atat de femei cat si de barbati.

  1. Intre practic si util

Sa cumperi un cadou perfect este aproape imposibil. Rareori stii ce isi doreste cu adevarat persoana draga tie sau ce are cu adevarat nevoie. In plus, cand alegi un cadou, mai ales daca acesta este o decoratiune, trebuie sa te gandesti si daca are unde sa-l puna. Tocmai de aceea renuntarea la cadourile materiale in schimbul celor de tip experienta este o alegere potrivita. Persoana draga tie se va bucura de o experienta pe care nu o va uita prea curand iar tu vei avea satisfactia ca nu ai dat-o in bara nici de aceasta data cu darul ales.

  1. Imbunatatirea legaturilor sociale

Un alt beneficiu al cadourilor de tip experienta este ca, cele mai multe, sunt create pentru doua persoane. Astfel cel sau cea care primeste un astfel de cadou poate avea parte de o experienta de neuitat, fie alaturi de persoana iubita, fie de cel sau cea mai buna prietena. Asta nu face decat sa duca la intarirea relatiilor cu persoanele dragi.

  1. O alegere personala

Oferirea unui cadou de tip experienta te ajuta sa alegi ceva care sa fie pe placul persoanei care urmeaza sa se bucure de cadoul primit. Si asta deoarece este foarte usor sa alegi un cadou care sa aiba legatura cu hobby-urile sau pasiunile pe care persoana respectiva le are, dar de care, in mod normal, nu reuseste sa se bucure cu adevarat.

Give. Experience. Enjoy.

Catinca Paunescu