Complice Blog

Give. Experience. Enjoy.

13 cadouri experentiale perfecte, potrivit New York Magazine

Suntem mereu in cautare de inspiratie si de cele mai multe ori complicii nostri ajung sa creeze experiente personalizate pentru fiecare client. De ce? Pentru ca ne dorim ca experienta traita sa fie cu adevarat extraordinara si imposibil de uitat. Tocmai de aceea, va lansam o provocare: prestigioasa publicatie New York Magazine a alcatuit o lista de cadouri experentiale considerate perfecte. Noi va invitam sa ne spuneti pe care le-ati dori in portofoliul Complice.ro.

 1. O sedinta cu un astrolog care sa va dezvaluie din secretele viitorului.
 2. Sauna koreeana – bai tematice, aromaterapie, masaje si tratamente faciale specifice. Pe scurt, o zi la SPA intr-o atmosfera exotica.
 3. Urmatit de paparazzi – pentru cei care isi doresc sa fie macar pentru o zi in centrul atentiei, exact ca pe covorul rosu.
 4. O zi de magie. Veti fi mai intai uimiti si apoi initiati in tainele magiei, alaturi de un profesionist.
 5. Pasionat de parkour? Ce ar fi sa invatati figurile de streetstyle si sa deveniti vedeta in parc, alaturi de un profesionist?
 6. Lectii de cimpoi. Sau orice alt instrument mai putin obisnuit.
 7. Concert privat de pian. Pentru impatimitii muzicii clasice si nu numai, alaturi de un artist consacrat.
 8. Piesa privata de teatru. Intr-o atmosfera speciala, o reprezentatie care sa fie centrata pe unicul spectator: TU.
 9. Yoga alaturi de maestri. O intalnire privata si un curs de yoga alaturi de instructori renumiti, care isi vor vorbi nu numai despre tainele acestor practici, ci si despre cum sa atingi starea de mindfulness specifica.
 10. O noapte la muzeu. Sau la Observatorul Astronomic. Doar pentru doua persoane. O noapte de aventura.
 11. Acrobatii la circ. O lectie privata si cateva mici acrobatii astfel incat sa puteti fi star in propria reprezentatie. Nu ar fi Cirque du Soleil, dar cu siguranta va determina depasirea limitelor.
 12. Spadasinii zilelor noastre. Daca ati fost fan Cei trei muschetari sau daca sunteti pasionati de scrima, poate ca este momentul sa faceti mai mult decat sa priviti.
 13. DJ Academy. Chiar si cei care nu se mai vad prin cluburi ar putea fi fascinati de skill-urile unui DJ profesionist. Cum suna o lectie privata pentru un mic concert?

coffee-smartphone-desk-pen

Acestea sunt cateva dintre propunerile New York Magazine. Pe care le-ati vedea in portofoliul Complice.ro?

 

 

 

Give. Experience. Enjoy.

 

 

Catinca Paunescu